• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı ve sistit

birsey_daha_var

Hayal kurmak yok artık
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2008
102
0
96
İstanbul
slm ben akıntı ve sistitten tedavi görüyrm.
akıntı için fitil krem antibiyotik falan var
sistit için de suyla içilcek bi ilaç ve hap var

sorunum şu ki sistit için ilaçları bugün kullanmaya başladm ve akşam oldu idrarrım kanlı gibi kırmızı sarı gelmeye başladı
fitili de 1tane kullandm daha ve kahverengi döküntüler gelio bunlar normal midir acaba ? bilgilendirin beni lütfennn :(

kendim cevaplıyım bari çözdüm sorunumu :)
idrarın boyalı gibi turunclu kırmızılı gelmesi sistit için kullandığım ilaçtanmış (azisilin) ilaç adı vermem inş sorun olmaz
adet olduğum için de o döküntü gibi zannettiğim şeyler geliyrmuş :)

Bende sistit belasıyla uğraşıyorum 2 gündür benim de kanlı bi şekilde geldi idrarım..4 saat boyunca wc ye gir çık yaptım
ama hem akıntı hem de sistit ilaçları birlikte kullanılabiliyor mu?

Bana da antibiyotik akıntı yaptığı için fitil kullanmak istiyorum ama dr un verdiği antibiyotiklerle ters bi etki yapar mı acaba diye de düşünmekteyim...

ben doktora gittim akıntı şikayeti için.. ama idrar yollarımda da sorun vardı onu da söyledim vajinit ve sistit teşhisi koydu doktor.
vajinit için bi reçete yazdı antibiyotik, kapsül, hap, krem, fitil var.
sistit için ertesi gün gitmek zorunda kaldm tahlil sonuçları için.. ona da bi reçete yazdı bi azisilin bide suda eritilien bişey işte hepsini kullanıyrm
zaten vajinit için olan ilaçlar bitio 2-3 güne, sadce ftil kalıo. sistit de devam..
idrar da boya gibi gelio turuncu kırmızı sarı karışık :) gittim sordm eczaneye azisilindenmiş :)

Back