Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Balıksı koku enfeksiyon demek değil mi ama?Kızlar beyaz akıntım var sürekli olur bende ama koku olmazdı bu sefer balıksı bi koku var kaşıntım yok. En son gecen ay muayene oldum enfeksiyon yok. Bu ay soğan kürü kullandım ondan olabilir mi ?
Hadi yaaMerhaba,
Belirtiler bakteriyel bi enfeksiyon gibi duruyor. Geçen aydan bu yana durum değişmiş olabilir. Mutlaka bi doktora danışın. Geçmiş olsun![]()
Bilmiyorum kiBalıksı koku enfeksiyon demek değil mi ama?
Smear ne oluyor ?Canım vajinit olmuş olablirsin yani enfeksiyon var kadın doğuma git genellikle smear örneği alınıyor genellıkle fitil ve antibiyotik tedavisi veriliyor geçmiş olsun
Ne hikmetse hiç enfeksiyon olmam soğan kürüde enfeksiyona iyi gelir bu ayda enfeksiyon oldum gibi büyük ihtimalSoğan kürü vajinal hastalıkları (kist vb) tedavi edici özelliğe sahiptir, ondan olduğunu sanmam. En iyisi bir dr a danışın
Rahim ağzından ordaki akıntı örneğinin alınması demek canımSmear ne oluyor ?
Can acıtıyor mu ? Zaten bende vajinismus problemi var yendim ama yinede kontrolerim filan ağrılı geçiyorRahim ağzından ordaki akıntı örneğinin alınması demek canım
Yok canım zaten vajınusmus öykünden bahsedersen daha dikkat ederler basit bi işlemCan acıtıyor mu ? Zaten bende vajinismus problemi var yendim ama yinede kontrolerim filan ağrılı geçiyor
Tamam canım sağolYok canım zaten vajınusmus öykünden bahsedersen daha dikkat ederler basit bi işlem
Rica ederim canım gebelikte düşünüyorsun enfeksiyon akıntı da gebeliğe engel olan durumlar inşallah kısa sürede geçer.Geçmiş olsunTamam canım sağol
Amin canım. Bu arada tek bir gün oldu o koku sonra normal akıntım oluyor genelde oluyordu zaten acaba enfeksiyon değilmiydi doktorada gitmedim amaRica ederim canım gebelikte düşünüyorsun enfeksiyon akıntı da gebeliğe engel olan durumlar inşallah kısa sürede geçer.Geçmiş olsun
Koku değil ama akıntın devam ediyorsa baktırmanda fayda var canım benceAmin canım. Bu arada tek bir gün oldu o koku sonra normal akıntım oluyor genelde oluyordu zaten acaba enfeksiyon değilmiydi doktorada gitmedim ama
belirtiler mantara benziyoKızlar beyaz akıntım var sürekli olur bende ama koku olmazdı bu sefer balıksı bi koku var kaşıntım yok. En son gecen ay muayene oldum enfeksiyon yok. Bu ay soğan kürü kullandım ondan olabilir mi ?
Beyaz akıntı hep oluyor bende canım alttan muayene olduğumda bi sorun yok dedi doktor. Beyaz akıntı’ya iyi diyorlar bideKoku değil ama akıntın devam ediyorsa baktırmanda fayda var canım bence
Merhaba bende soğan kürü yaptığım zaman kötü koku oluyor akintida. Neden anlamadım. Ama şöyle düşünüyorum soğan kürü enfeksiyon iltihap falan varsa temizliyor ama ben çok su icmem suyunda çok tuketmeyince atamıyor iltihabı diye düşünüyorum.Ne hikmetse hiç enfeksiyon olmam soğan kürüde enfeksiyona iyi gelir bu ayda enfeksiyon oldum gibi büyük ihtimal![]()