Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun teşhisi neydi canım? Neden antibiyotik verdi?
Bende aynı durumdayım ve şuan ilaç kullanıyorum. İki ayrı krem ile bir hap yazdı doktor. Verdiği ilacı 3 günde bir aldım bir hafta boyunca. Daha sonra haftada bir almaya başlıyorum. Bende iyileşme var. Banada mantar demişti.
Verdiği ilacın antibiyotik olduğundan emin misin? Ben de mantar diye düşündüm de. Antibiyotik diyince şaşırdım ondan sordum. Daha bilgili arkadaşlar yazarsa sevinirim yanlışım olabilir.
Ama benim bildiğim antibiyotik vücuttaki yararlı bakterileri öldürdüğü için mantar oluşumuna zemin hazırlar. Mantar için kullanılıcak tek tabletlik ilaçlar var. Bir de en önemlisi kaşıntıyı azaltması için krem. antibiyotik dediğin ilacın prospektüsündevajinal mantar problemleri için kullanıldığı yazıyor mu?
kullandığın ilaç ve kremlerin adı neydi yazabilir misin?
Zolax, fuggy ve zalain. Bilmem ne kadar doğru ilaç ismi vermem ama doktorda benim karnıma ultrasondan bakarak söyledi. Bekar olduğum için alttan muayene yapmadı. Mutlaka pamuklu iç çamaşırı giymem gerektiğini söyledi. Eğer dışarda lavaboya gidiyorsan dikkat etmelisin. Mesela ben çok hassasım o yüzden temiz olması gerek gittiğim lavabonun. Yoksa hemen etki ediyor. ama şükür ilaçlardan sonra öyle bir problemim yok. Aşırı derecede kaşıntı ve yanma vardı.
bende kaşıntı ve yanma problemi yok fakat akıntı çok geldği için rahatsız oluyorum ıslaklık hissi rahatsız ediyor beni