Vajinal akıntı önleyici unsurlar

umaylilia

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
63
42
3
Merhaba şuan gebeyim ama gebeliğimden önce de şuanda da vajinal akıntım mevcut kaşınma kötü koku hiç olmadı ama bazen beyaz bazen sari bugünde koyu sarı akintım oldu hatta yeşile dönük minik bi kısım vardı. Günde 3 litre su içerim çamaşırlarımi utulerim hergun muhakkak 1 2 kez çamaşır değiştiririm.onceden vajina şampuanı kullanırdım 1 yıldır kullanmıyorum.Ama bitmiyor bu habire fitil veriyorlar yolluyorlar.baska bir şey demiyorlar da. Acaba başka nasil önlemler alınabilir? Sizler neler yapıyorsunuz?

Kaşınma yoksa kötü koku yoksa yanma yoksa fitil neden kullanıyorsunuz ki?
Benimde kokusuz kaşıntısız akıntım vardı sürekli. Doktora gittiğimde çok normal demişti ilaç vermedi.

Gebelikte hıc tamamen bitmiyor bu durum koku kasinti yanma eklenirse ekstra önlem alınır ben beşinci aydayim iki kere fitil kullandım başlangıçta çözülmedi bi turlu, kaşıntı falan yok diye çok fitil vermek istemiyorlar

Ananas cranberry takviyesi ve nioli nane gibi yağlar engelliyor Ama gebelikte kullanılır mı bilmiyorum

Kaşınma yoksa kötü koku yoksa yanma yoksa fitil neden kullanıyorsunuz ki?
Benimde kokusuz kaşıntısız akıntım vardı sürekli. Doktora gittiğimde çok normal demişti ilaç vermedi.
Bana hep veriyorlardı niye ki acaba. Direkt akıntın için şu diyip yolluyorlardi

Bana yine verdiler ama bu defa gebelerde uygun olandan . Dediğim gibi kasıntı koku yok ama renk değişip değişip duruyor doktor kullan dedi diye yine kullanıcam ama ektra ne yapabilirim diye düşünüp duruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…