Vajinal Akıntı Olup Yumurtlama Olmaması

miasununannisi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2025
29
10
3
31
Merhaba kızlar. Acaba yumurta akı kıvamlı akıntıyı görüp yine de yumurtlamadığımız olur mu? Bu durum hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilecek birisi var mı?

Merhaba kızlar. Acaba yumurta akı kıvamlı akıntıyı görüp yine de yumurtlamadığımız olur mu? Bu durum hakkında bilgisi olan beni aydınlatabilecek birisi var mı?
Ovulasyon testi mi yapmıştınız? Benim t çizgisi c den daha koyu olmadı muhtemelen yumurtam yeteri kadar gelişmeden çatlası gitti

Ovulasyon testi mi yapmıştınız? Benim t çizgisi c den daha koyu olmadı muhtemelen yumurtam yeteri kadar gelişmeden çatlası gitti
Yaaa. Öyle mi kabul ediliyor. Benim de ovulasyon testim yeterince koyulaşmadı ama akıntım olduğu için ve Ovulasyon testinin diğerlerine göre en koyu olduğu gün olduğu için değerlendirmiştik. İki aydır böyle. Tam koyulaşma göremiyorum. Sebebi ne olabilir fikriniz var mı?

Benim t çizgisi c den daha koyu olmuştu bu çatladığı anlamına geliyor mu? Yoksa kiste mi döndü acaba. Regl günümdeyim hala olmadım geçen ayda 7 gün gecikmişti bıktım artık valla

Benim t çizgisi c den daha koyu olmuştu bu çatladığı anlamına geliyor mu? Yoksa kiste mi döndü acaba. Regl günümdeyim hala olmadım geçen ayda 7 gün gecikmişti bıktım artık valla
Hayır t C den daha koyuysa ya da ikisi aynı koyuluktaysa yumurtladığınız anlamına geliyor. Silikleştiğinde de yumurta çatlamış oluyor. Biz farklı bir durumu konuştuk.

Araştırdım ve demir eksikliğinin de bu tarz şeylere sebebiyet verebileceğini öğrendim. Hatta adetin erken gelmesine bile sebep olabiliyormuş benim iki aydır beşer gün öne çekiyor adetim. Aynı durumda olduğum biri varsa okur belki diye yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…