canım bu değişik bir akıntıArkadaslar benim sürekli vajinal akıntım,kaşıntım var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor resmen psikolojim bozuldu gitmedigim doktor kullanmadigm ilaç kalmadı ama bir türlü kurtulamadım eşimle ilişkiye girdigim de kötü koku olduğunu söylüyor ilişki sirasndada çok canım yaniyor ve cok kuru hiç kaygan değil. Kanamalara da neden oluyor bu durum. ben bıktım artık günlük hayatımı çok etkiliyor. Iki gündür yine çok şiddetli kaşıntım vardı ve bugün resimde gördüğünüz çok koyu akıntı geldi çok korktum bu nedir ilk defa bu kadar koyu kıvamlı bir akıntım oldu. Yardim edin kızlar
Evet test yapıldı bütün sonuçlar temiz çıkıyor mantar dedi ilaç verdi gönderdicanım bu değişik bir akıntı
hele bir de kokuluysa zaten enfeksiyon var demektir
doktorun senden kültür aldı mı laboratuvar da baktı mı?
kokulu ve kaşıntılı olunca genelde mantar teşhisi koyuyorlar ama test sonuçlarının temiz çıkmasına şaşırdımEvet test yapıldı bütün sonuçlar temiz çıkıyor mantar dedi ilaç verdi gönderdi
kokulu ve kaşıntılı olunca genelde mantar teşhisi koyuyorlar ama test sonuçlarının temiz çıkmasına şaşırdım
evet eşli tedavi veriyorlar geneldeKatılıyorum,mantarsa eşli tedavi olur zaten değil mi
evet eşli tedavi veriyorlar genelde
ama bu baya bir ilerlemiş ya tuhaf bişi
hiç görmemiştim
Yarın tekrar başka doktora gidicem bakalım gerçekten moralim çok bozuk korkuyorum(
bence de başka doktora gitYarın tekrar başka doktora gidicem bakalım gerçekten moralim çok bozuk korkuyorum(
bebek düşünüyorsan rahim filmi çektir
rahim filmiyle birlikte temizleniyor enfeksiyon
benim öyle olmuştu
kurtuldum şükür
tüplerinde birikip onları tıkamış olabilir
Yarın tekrar başka doktora gidicem bakalım gerçekten moralim çok bozuk korkuyorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?