Vajinal akıntı nasıl geçer yardım edin

ysmn1035

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
22
3
1
Arkadaslar benim sürekli vajinal akıntım,kaşıntım var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor resmen psikolojim bozuldu gitmedigim doktor kullanmadigm ilaç kalmadı ama bir türlü kurtulamadım eşimle ilişkiye girdigim de kötü koku olduğunu söylüyor ilişki sirasndada çok canım yaniyor ve cok kuru hiç kaygan değil. Kanamalara da neden oluyor bu durum. ben bıktım artık günlük hayatımı çok etkiliyor. Iki gündür yine çok şiddetli kaşıntım vardı ve bugün resimde gördüğünüz çok koyu akıntı geldi çok korktum bu nedir ilk defa bu kadar koyu kıvamlı bir akıntım oldu. Yardim edin kızlar :KK43:

Son düzenleme:
Arkadaslar benim sürekli vajinal akıntım,kaşıntım var. Bu durum beni çok rahatsız ediyor resmen psikolojim bozuldu gitmedigim doktor kullanmadigm ilaç kalmadı ama bir türlü kurtulamadım eşimle ilişkiye girdigim de kötü koku olduğunu söylüyor ilişki sirasndada çok canım yaniyor ve cok kuru hiç kaygan değil. Kanamalara da neden oluyor bu durum. ben bıktım artık günlük hayatımı çok etkiliyor. Iki gündür yine çok şiddetli kaşıntım vardı ve bugün resimde gördüğünüz çok koyu akıntı geldi çok korktum bu nedir ilk defa bu kadar koyu kıvamlı bir akıntım oldu. Yardim edin kızlar :KK43:
canım bu değişik bir akıntı
hele bir de kokuluysa zaten enfeksiyon var demektir
doktorun senden kültür aldı mı laboratuvar da baktı mı?

Harbiden resmi kaldır bence ve doktora git durum bu kadar ciddi iken neden bekleyesin

Az daha kusuyordum ya, bu ne böyle, doktora gidip muayene olsanıza, biz ne bilelim sizin akıntınız neden oluyor, bu kadar zor mu devlet hastanesine gitmek.Lütfen resmi kaldırın.

bebek düşünüyorsan rahim filmi çektir
rahim filmiyle birlikte temizleniyor enfeksiyon
benim öyle olmuştu
kurtuldum şükür
tüplerinde birikip onları tıkamış olabilir

İçini ferah tut kadınların derdi bitmez akıntı olur mantar olur yara olur olur da olur annemden bilirim hepsini,yeter ki sen kendine bak ihmal etme

Back