• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinal akıntı hakkında :((

mor_salkim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
470
2
96
İzmir
merhaba kızlar ya benim vajinamdan akıntı geliyor biliyorum bu çok normal ama anaormal olan şey benim akıntı hafif sarı renkte geliyor ve günlük ped kullanıyorum ve ona da dikkat ediyorum. ayrıca acayip bi koku var vajinamda biraz ekşimsi gibi... nedendir acaba ya sizde de böyle bi sorun var mı ?? ne yapmam lazım doktora gitmedim de daha :((

aynısı bende de oldu hava soğukluğu nedeniyle olabiliyormuş doktor öyle söyledi ilaç verdi ve geçti doktora gitmeni tavsiye ediyorum iki günde geçiyor

merhaba kızlar ya benim vajinamdan akıntı geliyor biliyorum bu çok normal ama anaormal olan şey benim akıntı hafif sarı renkte geliyor ve günlük ped kullanıyorum ve ona da dikkat ediyorum. ayrıca acayip bi koku var vajinamda biraz ekşimsi gibi... nedendir acaba ya sizde de böyle bi sorun var mı ?? ne yapmam lazım doktora gitmedim de daha :((

bunun bir çok sebebi olabilir.
Mikrop kapmış soğuk almış enfeksiyon olmuş mantar olmuş ne bileyim daha birsürü sebep .
Bence dr gidip kontrol ettirin . :34:

canım öncelikle geçmiş olsun ben pazartesi günü gittim doktora ve intahap çıktı bunun için antibiyotik kullanıyorum sana tavsiyem bi doktora gitmen..

cnm aynı şey benimde başıma geldi akıntı ekşi koku başlık açtım ama kimse birşey yazmadı bana bende kendimce çağreler aradım şimdi ilk olarak doktora gitmelisin ilaç tedavisiyle geçebilir belki benimki geçmedi mesela 7 fitil 2 kutu antibiyotik tabi bunlarında etkisi vardır muhakkak ama ben çağreyi bitkilerde buldum

civanperçemi ve aslanpençesi çayı içtim aslanpaençesini 1 ay boyunca her akşam yatmadan içtim çok faydasını gördüm Allahın mucüzevi bir bitkisi daha sonra buhar banyosu uyguladım
lahana yapraklarını civanperçemi ile kaynatıyorsun ve buharına oturuyorsun benimkini bıçak gibi kesti inş. sanada faydası olur

Bende oldu dr. gittim ilaç kullandım geçti ama tekrar ett, tekrar dr ye gittim ilaç verdi yine geçti yine devam ettii...:SBu nasıl bişeydir ya anlamadım

Back