Vajinal Akıntı Bir türlü geçmiyor (Kesin çözümü olan var mı?)

Renk1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
46
4
26
Merhaba hanımlar çok sıkıntılı oldugum bir knudan bahsedecem vajinal akıntı galiba kendimi bildim bilelei var iğne yedim ilaç kullandım yok banamısın demiyor Benim şuan kokusuz ama bazen malesef mukus gibi yada parça parça oluyir yeşıl ve koyu sarı bıktım günde 4-5 iç çamaşır değiştiriyorum dışarıya çıkamıyoru. Ve abdestli kalamıyorum hayatımı çok etkiliyor.Bazıları maydanoz suyu ve sirke suyuyla yık geçer dedi ama deneyemedim.Kesin kurtulan varsa yardım edebilir mi lütfen????

Aynı sorun bende de var konunun takibindeyim

merhaba ben de sürekli akıntım var dün başladım tedaviye mixovul kullanıyorum bi de oral ornidazol kullanıyorum ins işe yarar

mixovul dediğiniz fitil değil mi?doktor mu verdi?keske başka bir şey oilsa da kullansak kürler gibi ben fitil kullanamam ya sanki o daha kötü gibi pedin başka hali

merhaba ben de sürekli akıntım var dün başladım tedaviye mixovul kullanıyorum bi de oral ornidazol kullanıyorum ins işe yarar
Merhaba bana benim de akıntım var az kasintim var bana da mixovul ve ekze-mant krem verdi bugün başlıcam kullanmaya kasığımda ağrı ve mide bulantim var sizde de varmı böyle bi durum

mixovul dediğiniz fitil değil mi?doktor mu verdi?keske başka bir şey oilsa da kullansak kürler gibi ben fitil kullanamam ya sanki o daha kötü gibi pedin başka hali
mixovul fitilin tablet hapları da var mesela ornidazol metronidazol ben her ikisini de kullanıyorum ama fitil bana iyi geldi hem vajina floramı geri kazanmasına iyi geldi sanki , evet doktor yazdı reçeteli

Merhaba bana benim de akıntım var az kasintim var bana da mixovul ve ekze-mant krem verdi bugün başlıcam kullanmaya kasığımda ağrı ve mide bulantim var sizde de varmı böyle bi durum
merhaba bende kaşıntı yapmadı mide bulantım da yoktu sadece bugun sabah bir az midem bulandı ama yemek yiyince gecti belki aclıktandır dedim ama

Canım akıntı abdesti bozmaz öncelikle bunu söyleyeyim . Ben yeşil olması bi hastalıktan vs olabilir detaylı bi kontrole gidin bence . Bende de aşırı kuruluk var keşke çok akıntım olsa benim de çünkü kuru olması daha kötü kaşıntı vs yapabiliyor akıntı olması rahmin özünde olan bi durum bunu hastalık olarak değerlendirmeyin . Bekar olduğunuzu düşünüyorum bundan şikayetçi olduğunuz için

Evet bekarım abdest icin de öyle ama içim rahast etmiyor kendimi iyi hisediyoium şun eskiye nazaran daha iyi sarı yeşil arası

Kızlar akıntı bendede var ilaç kullandım yeşil di yani iltihap vardı geçti şükür şuan beyaz akintim var doktorum ona normal dedi.. özellikle dar pantolon tayt vs giyince artiyor sizdede varmi böyle bi durum ?

Kızlar akıntı bendede var ilaç kullandım yeşil di yani iltihap vardı geçti şükür şuan beyaz akintim var doktorum ona normal dedi.. özellikle dar pantolon tayt vs giyince artiyor sizdede varmi böyle bi durum ?
Bende de öyle ilacın adını verebilir misin

Evet gittim hemde bir cok kez bazıları haap verdi en son 5 tane tozlu iğne yaptımçok iyi gelmişti sonra doktor gel demişti ama malesef doktor başka bir şehre gitmiş.. Bende bu sefer bitkisel birşeyler deneyeyim dedim.
Dr a gittiniz mi hiç bunun için
Bazıla

Merhaba akıntı problemini çözebildiniz mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…