• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal akıntı

Hasta12

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2022
152
53
13
23
Kizlar size bir sorum olacak. Ben 21 şubatta adet oldum dört gün sürdü ve hamile kalmak istiyorum mart 3 den sonra ovulasyon testi yaptım sürekli negatif çıktı 5 mart test yaptım yine negatif çıktı ama vajinal akinti yumurta akıntısı gibi akintim vardı ve ovulasyon doneminde yumurtlama döneminde akinti olduktan sonra yumurtlama oluyor deniliyor ama test negatif ne yapmam gerekiyor. Gün aşırı iliskim oluyor denk getirmeye çalışıyoruz ama test yanıtlıyor gibi çok araştırdım ama kafam karışık

Ateş olcemeyi bende duydum ama ateş ölçer yok ki ama ateşimin çıktığını indiğini hissediyorum elimde olsa onu da yapcam

Tamam ozmn kendimizi sıcak tutsak da olmaz mı 🤭🤭sıcak artışını birde sıcaklığın da inmesi önemli mi

Kizlar size bir sorum olacak. Ben 21 şubatta adet oldum dört gün sürdü ve hamile kalmak istiyorum mart 3 den sonra ovulasyon testi yaptım sürekli negatif çıktı 5 mart test yaptım yine negatif çıktı ama vajinal akinti yumurta akıntısı gibi akintim vardı ve ovulasyon doneminde yumurtlama döneminde akinti olduktan sonra yumurtlama oluyor deniliyor ama test negatif ne yapmam gerekiyor. Gün aşırı iliskim oluyor denk getirmeye çalışıyoruz ama test yanıtlıyor gibi çok araştırdım ama kafam karışık
Yumurtlama döneminde akıntı oluyor ama bu akıntı sürekli olan bı akıntı değil belki enfeksiyon akintisidir

Sürekli değil yumurta akina benziyor iki üç gün önce kasıklarda agri vardı ara ara geliyor suan ağrı ama teste negatif çıkıyor
Her yumurtlama olmaz zaten belki bu ay yumurtlamamissinizdir bir yılda 6 yada 7 kez yumurtlama olurmuş bı makale de okudum

Back