(vajinal agrii) BENIM ICIN COOOK ACILL

mlshope

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
1.162
1.125
333
sakarya
Kizlar benim soyle bi sorunum var regli oncesi hep vajinal agri yasiyorum sanki orasi aciliyomua gibi hem yaniyor hemde bazen dayanamiyorum kasik agrisindan cok vajina agrisi yasiyorum regliyle birlikte bu son buluyor suandada tup bebek tedavisi goruyorum boyle yasayan varmi doktora sordum normal degil falan dedi asiri gerginim ya tutmasina embriyonun bu engel oluyosa 4. Yildir hamile kalamiyorum 2. Tranferim oldu simdi cok mutsuzum

Tüp bebek tedavisi görüyorsanız vajinadan öte döllenme olacak şekilde yapılıyor demektir. Vajinanızda fizyolojik bir sorun olsa doktor bunu muayene sırasında fark ederdi bence. Gergin olma bebekle ilgisi yoktur, gergin olma düşünme bile bunu, bu aydan itibaren belki 9 ay süreyle regli bile olmayacaksın, lütfen bebeğine odaklan kardeşim

Valla okurken gozlerim doldu icimi rahatlatin kardes ya nasil aci cekiyorum anlatamam cok zor be bunu sabretmek ugrasmak ya kafaya bu durumu cok takiyorum elimde degil bu agri nblm etki ederse oraya diye aslinda dogru hic dusunmemistim yazdigin acidan
Vajinayla rahim ici ayri bisey sonucta

Aynen öyle :) lütfen ayaklarını uzat ve keyfine bak. Doktorlar da olası başarısızlık ihtimaline karşı bu tip şikayetlerin kapısını açık bırakıyorlar, alakası yok aslında. İnşallah bebek gelsin, hayırlı haberler ver

Ah insallah insallah kim istiyorsa tez vakitte versin ama allah rqzi olsun vallahi gece gece yeminlen icimi rahatlattin tutar tutmaz bilmiyorum ama en azindan mantik dogru :)

Bende duaya geldim. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda yuvanıza sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Umarım bu ağrılar son kaygı ve üzüntülerin olur, tabi bir an önce de geçer inşallah. Tez zamanda güzel haberler alırız senden umarım. Sağlıklı ve hayırlı yavrularınla evin şenlenir inşallah

Allah binlerce kez razi olsun yer gok dua ile donuyor zaten tek ihtiyac bu rabbim sana gonlunden geceni en guzelini versin kardes saolasinn

Ah insallah insallah kim istiyorsa tez vakitte versin ama allah rqzi olsun vallahi gece gece yeminlen icimi rahatlattin tutar tutmaz bilmiyorum ama en azindan mantik dogru :)
Allah senden de razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bizde kendimizi bu süreçte anlamsız kaygılarla üzmeyelim. İçin rahat olsun inşallah

Allah senden de razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bizde kendimizi bu süreçte anlamsız kaygılarla üzmeyelim. İçin rahat olsun inşallah
Dogru insallah su kaygidanda kurtulurum kafami dagitmaliyim hayirlisiylanda insalah guzel sonuclar gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…