Valla okurken gozlerim doldu icimi rahatlatin kardes ya nasil aci cekiyorum anlatamam cok zor be bunu sabretmek ugrasmak ya kafaya bu durumu cok takiyorum elimde degil bu agri nblm etki ederse oraya diye aslinda dogru hic dusunmemistim yazdigin acidanTüp bebek tedavisi görüyorsanız vajinadan öte döllenme olacak şekilde yapılıyor demektir. Vajinanızda fizyolojik bir sorun olsa doktor bunu muayene sırasında fark ederdi bence. Gergin olma bebekle ilgisi yoktur, gergin olma düşünme bile bunu, bu aydan itibaren belki 9 ay süreyle regli bile olmayacaksın, lütfen bebeğine odaklan kardeşim
Aynen hemde nasil yasayan bilirOyyyy zor ya zorr sabır canım
Aynen öyle :) lütfen ayaklarını uzat ve keyfine bak. Doktorlar da olası başarısızlık ihtimaline karşı bu tip şikayetlerin kapısını açık bırakıyorlar, alakası yok aslında. İnşallah bebek gelsin, hayırlı haberler verValla okurken gozlerim doldu icimi rahatlatin kardes ya nasil aci cekiyorum anlatamam cok zor be bunu sabretmek ugrasmak ya kafaya bu durumu cok takiyorum elimde degil bu agri nblm etki ederse oraya diye aslinda dogru hic dusunmemistim yazdigin acidan
Vajinayla rahim ici ayri bisey sonucta
Ah insallah insallah kim istiyorsa tez vakitte versin ama allah rqzi olsun vallahi gece gece yeminlen icimi rahatlattin tutar tutmaz bilmiyorum ama en azindan mantik dogru :)Aynen öyle :) lütfen ayaklarını uzat ve keyfine bak. Doktorlar da olası başarısızlık ihtimaline karşı bu tip şikayetlerin kapısını açık bırakıyorlar, alakası yok aslında. İnşallah bebek gelsin, hayırlı haberler ver
Allah binlerce kez razi olsun yer gok dua ile donuyor zaten tek ihtiyac bu rabbim sana gonlunden geceni en guzelini versin kardes saolasinnBende duaya geldim. Rabbim hayırlısıyla tez zamanda yuvanıza sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. Umarım bu ağrılar son kaygı ve üzüntülerin olur, tabi bir an önce de geçer inşallah. Tez zamanda güzel haberler alırız senden umarım. Sağlıklı ve hayırlı yavrularınla evin şenlenir inşallah
Allah senden de razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bizde kendimizi bu süreçte anlamsız kaygılarla üzmeyelim. İçin rahat olsun inşallahAh insallah insallah kim istiyorsa tez vakitte versin ama allah rqzi olsun vallahi gece gece yeminlen icimi rahatlattin tutar tutmaz bilmiyorum ama en azindan mantik dogru :)
Dogru insallah su kaygidanda kurtulurum kafami dagitmaliyim hayirlisiylanda insalah guzel sonuclar gelirAllah senden de razı olsun. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama bizde kendimizi bu süreçte anlamsız kaygılarla üzmeyelim. İçin rahat olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?