- 13 Eylül 2022
- 74
- 27
- Konu Sahibi Bella_Swan
Merhaba arkadaşlar. Bu basligi cok utanarak aciyorum. Cocuklugumdan beri ara ara ciddi yanmalar yasiyorum. Idrar tahlillerimde hep enfeksiyon cikti, ilac kullandim gecmedi. Buyudum, bu sorun ara ara kendini gosterdi. Son 2 yila kadar baslikta bahsettigim soganimsi koku olmuyordu ama yine rahatsiz edici bir koku oluyordu. Temizligime cok dikkat ediyorum, her gun camasir degistiriyorum ve gunluk ped kullanmiyorum. Ama yine de gecmiyor. Yillarca jinekologa gittim hep yumurtaliklarim tertemiz cikti. 3 ay once evlendim ve jinekolog yine yumurtaliklarimin tertemiz oldugunu, akinti oldugu ama akintinin zararsiz oldugumu soyledi ve 1.5 ay once bana fitil verdi 5 gun kullandim yine gecmedi. Bu arada hic mantar olmadim, kasinti falan hic olmadi sadece yanma ve beyaz kokulu akinti oldu. Ve... Dun gece 2 sularinda sag bobrekte siddetli bir sanci basladi, acile gittim. kan testi yapildi piril piril ama idrar yolu enfeksiyonu cikti. Doktor cipro verdi bi de suda eriyen tabletten. Bu sefer gecmesi icin dua edicem, ciproyu aksatmadan kullanicam. Size sorum su, bunu benim gibi yasayan var mi? acaba sorunum basindan beri vajinal degil de idrar yolu enfeksiyonundan mi kaynakli? YARDIM EDIN