- 26 Nisan 2017
- 1.315
- 6.017
- 108
- Konu Sahibi Browni_intense
Merhaba arkadaşlar biraz utanarak söylüyorum ben evleneli 2,5 ay oldu. Vajinamdan kötü kokular geliyor bunu için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın doğuma gidiyoruz demiDoktora gidin, bunun icin tablet veriyorlar ve özel yikama jelleri . Dogumdan sonra bende de olmustu simdi gecti
Koku varsa mantar olabilir ilerki safhalarda kaşıntı ve akıntıya kadar gider. Muayene olmanıZda fayda var hem bulaşıcı bişey ise eşinize de bulaşmasın. Eşiniz de birliktelik öncesi temizliğe dikkat ederse sorunuz kalmazMerhaba arkadaşlar biraz utanarak söylüyorum ben evleneli 2,5 ay oldu. Vajinamdan kötü kokular geliyor bunu için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
kaşıntı olmuyor sadece koku ama o da çok rahatsızlık veriyor bunun için bir doktora gideceğimKoku varsa mantar olabilir ilerki safhalarda kaşıntı ve akıntıya kadar gider. Muayene olmanıZda fayda var hem bulaşıcı bişey ise eşinize de bulaşmasın. Eşiniz de birliktelik öncesi temizliğe dikkat ederse sorunuz kalmaz
Doktora git kesin çözümMerhaba arkadaşlar biraz utanarak söylüyorum ben evleneli 2,5 ay oldu. Vajinamdan kötü kokular geliyor bunu için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Jinekolog hepsi ayni galibaKadın doğuma gidiyoruz demi