Vajinadan Gelen Kötü Koku

Merhaba arkadaşlar biraz utanarak söylüyorum ben evleneli 2,5 ay oldu. Vajinamdan kötü kokular geliyor bunu için ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
Koku varsa mantar olabilir ilerki safhalarda kaşıntı ve akıntıya kadar gider. Muayene olmanıZda fayda var hem bulaşıcı bişey ise eşinize de bulaşmasın. Eşiniz de birliktelik öncesi temizliğe dikkat ederse sorunuz kalmaz

Koku varsa mantar olabilir ilerki safhalarda kaşıntı ve akıntıya kadar gider. Muayene olmanıZda fayda var hem bulaşıcı bişey ise eşinize de bulaşmasın. Eşiniz de birliktelik öncesi temizliğe dikkat ederse sorunuz kalmaz
kaşıntı olmuyor sadece koku ama o da çok rahatsızlık veriyor bunun için bir doktora gideceğim

İlk evlendiğim de bende de olmuştu doktor gittim fitil verdi onunla berabere sirkeli su ile yikamami önermişti 1 ay sonunda geçti geçmiş olsun

Doktora gidin bende de oluyordu bi ilac ve fitil verdi kullandim gecti kendi kendine gecirmen imkansiz ama tedaviyle beraber onlem alabilirsin bol bol yogurt bagisiklik sistemini guclendirici seyler tüket ve doktor tavsiyesi sirkeli suyla temizleyip asla vajinayi su haric sabunla falan temizleme ic camasiri pamuklu kullanmak ve mutlaka utulemek lazimmis ben bu sekilde yapiyorum dikkat ediyorum

Kesinlikle doktora gitmelisin aynı problemi hemen hemen tüm kadınlar yaşamıştır doktor sana uygun olan ilacı verir canım benim, ben de gittim kısa sürede geçti hatta niye bekledim ki diye kendime kızdım.

Back