- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
- Konu Sahibi Kara_gozlum
-
yok canim sadece ilac koyuyorumEğer orgazm oluyorsan gusül alman gerek
Ozaman sorun yok ha ağızdan ilaç aşıyorsun ha ordan farketmiyor. Şöyle düşün serum aldığın zaman gusül alıyormusun. Gereksiz kaygılanıyorsunyok canim sadece ilac koyuyorum
Ozaman sorun yok ha ağızdan ilaç aşıyorsun ha ordan farketmiyor. Şöyle düşün serum aldığın zaman gusül alıyormusun. Gereksiz kaygılanıyorsun☺
Ozaman sorun yok ha ağızdan ilaç aşıyorsun ha ordan farketmiyor. Şöyle düşün serum aldığın zaman gusül alıyormusun. Gereksiz kaygılanıyorsun☺
valla kafam karisti hoca kuzenlerim gerekmez dedi eltim ve ailesi ve kaynanam gerekir dedi kizlar dun kuran okudum kafam karisti eltim diyince gusul alman gerek diyince buradakilerede sorim dedimKara_gozlum arkadaşa katılıyorum Kuzum benim
Kuzum bak hocalarmış bide sen onları dinle bence ,ve bende kullandım önceden ilaç sonuçta Kuzumvalla kafam karisti hoca kuzenlerim gerekmez dedi eltim ve ailesi ve kaynanam gerekir dedi kizlar dun kuran okudum kafam karisti eltim diyince gusul alman gerek diyince buradakilerede sorim dedim
insallah canim demek oyleymisGerek yok bence canım. Gönlünü ferah tut sen.
Fitilden cinsel haz duyuyormusunuz? Bence duymuyorsunuzdur o halde gusule gerek yok.
vahinal muayenede aliyorum canim kuzenlerim var hocalar sordum onlarda gerekmez dedilerKizum vajinal muayene olduktan sonra da gusül aliyor musun ?
Tedavi seklidir bu.
Haz almadigin surece gerekmez bence.
Bi diyanete sorup fetva alsana .
Alo diyanet hattina sorsana bi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?