Gebeliğe Hazırlık vajinadan fitil gusul abdesti gerektirir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kara_gozlum

Daraldim boğuluyorum
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2018
3.839
13.394
208
30
selam kızlar benim 2 gündür kafami karistiran bir sorun var progestan kullaniyorum asilama tedavisi oldum vajinada dedi doktor ve oylede yapıyorum gusul abdesti gerekiyormu bu arada sabah aksam duzenli olarak kullanıyorum bilgilerinize ihtiyacim var eltimle konustum bu meseleyi simdi ben safii meshebindeyim oda gerekiyor diyor internetten baktim gerekmez diyor kafam cok karisti lutfen bana bilgi verirmisiniz

Ozaman sorun yok ha ağızdan ilaç aşıyorsun ha ordan farketmiyor. Şöyle düşün serum aldığın zaman gusül alıyormusun. Gereksiz kaygılanıyorsun☺

Kara_gozlum arkadaşa katılıyorum Kuzum benim
valla kafam karisti hoca kuzenlerim gerekmez dedi eltim ve ailesi ve kaynanam gerekir dedi kizlar dun kuran okudum kafam karisti eltim diyince gusul alman gerek diyince buradakilerede sorim dedim

valla kafam karisti hoca kuzenlerim gerekmez dedi eltim ve ailesi ve kaynanam gerekir dedi kizlar dun kuran okudum kafam karisti eltim diyince gusul alman gerek diyince buradakilerede sorim dedim
Kuzum bak hocalarmış bide sen onları dinle bence ,ve bende kullandım önceden ilaç sonuçta Kuzum

Kizum vajinal muayene olduktan sonra da gusül aliyor musun ?
Tedavi seklidir bu.
Haz almadigin surece gerekmez bence.
Bi diyanete sorup fetva alsana .
Alo diyanet hattina sorsana bi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…