Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamile felan değilim dimiYumurtlama akı .
İnternetten buldum fotoyuSilin şu fotoğrafı ya oldu olacak dış çekimde yaptırsaydınız
Ultrason görüntüsü alamıyorum buradan ben nerden bile bilirim . İlişkiniz varsa hamilede olabilirsinizHamile felan değilim dimi
Enfeksiyon var dr gidip tedavi olmalısın sürekli tekrar eder ama uzun bir süreç eşle birlikte ilaç kullanmak gerekiyor bulaşıcı olduğu içinMerhaba vajinamdan beyaz torcuklar çıkıyo ve kaşınıyor korkuyorum bekarım ilişki yakın zamanda yaşadım hamile felan da değilim lütfen bilgilendirirmisiniz beni
Eki Görüntüle 3235793
Teşekkür ederim ekrek arkadaşima farklı ilac mı yazmaları lazımMerhaba bende vardi bunlar. Ben evliyim. Doktorum mikrob var dedi. Yani mikrob belirtisi. Bide koku varsa....siz bi doktora gidin lutfen. Size mantar turu mikroblara karsi ilaç yazsin. Ben ruayada alip kullandigim icin ilac farki olacagindan isimlerni soylemiyorum. Amma kullandiginiz surece cinsel iliski yasayamazsiniz. Ve ya tek eslilikse durumunuz, sizinle birlikte erkek arkadasinizda ağizdan ilac almak zorunda. Ve ya.....eger cinsel birliktelik yasayacaksanizsada perezervatov kullanmaniz gerekiyor. Bu arada bu tomurcuklari cogu zaman Gardinirella isimli bakteride yapa biliyor( ismi dogru yazmamis ola bilirim)
Muhtemelen kendi fotoğrafı değilSilin şu fotoğrafı ya oldu olacak dış çekimde yaptırsaydınız
Teşekkür ederimAkıntı her kadında olur. Kokusuz ve kaşıntısızsa sıkıntı yok, yumurtlama kaynaklı olabiliyor. Koku, kaşıntı emareleri enfeksiyon belirtisi olabilir. Hamilelik konusunda da test yapın, biz kaset test değiliz ki bilemeyiz. Her halükârda doktora gidin.
Evet değil interneten buldumMuhtemelen kendi fotoğrafı değil
evet değilmiş ama çokta farketmiyor açıkçası çoğumuz biliyoruz zaten normal ve anormal akıntıyı görsellemeseler keşke.Muhtemelen kendi fotoğrafı değil