Mrb.kizlar bana akıl verin.bn ara ara vajinal enfeksiyon kapan biriyim.gecen kış ta dr.a gttigimde orda küçük bı yara oldgunu öğrendim.numune alındı hpv test temiz çıktı.sonrasini önemsemedim ve tedavi olmadım smdi yine ağır bı enfeksiyon gecrmekteyim.yanmalar tuvaletm olmadgi halde sürekli idrara çıkma isteği çıkınca da arkasndan kanama yanma derken dr.a gttim o da aynı yarayı gördü.yine tahlillerimi oldm. ilac verip beni gonderdi 15 gün snra bugün sonuçlarımi göstermeye gttim .o rahatsızlığım baya azalmıştı ama akıntım hala çok fazla.oda bugün bana 6 günlük iğne verdi nyse smar negatif rahim ağzı kanser tarama testinin orta düzeyde oldgnu soyledi yani bu ne demek .varsa vardr yoksa yoktur.ne iyi ne kötü durumda deyince bnde haliyle korktum .1 ay sonra tekrar tahlil yapacağını hala aynı düzeyde ise yaradan parça alınıp takılacağı i veya dondrulcagni söyledi.ama çocuk dusunenler içinde bunu onermiyolar zaten bn smdi zararszsa yaktrmasam olmaz mı illa yaktrcakmiym yada ilerde başka şeye çevirir mi