Merhabalar benim oluyordu ama ben tabi boş gebelik geçirdim o dönem çok oldu hamilelikte normalmiş doktor bana bol su iç diyordu günde 2 litreMerhaba gebeliğimin ilk haftalarındayım ve vajinada yanma batma hissi var daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
Boş gebelik olduğu için mi böyle yanma olabiliyormuş yoksa normal bir durum muMerhabalar benim oluyordu ama ben tabi boş gebelik geçirdim o dönem çok oldu hamilelikte normalmiş doktor bana bol su iç diyordu günde 2 litre
Boş gebelik olduğu için mi böyle yanma olabiliyormuş yoksa normal bir durum mun
normak durummuş boş gebelikle alakası yokBoş gebelik olduğu için mi böyle yanma olabiliyormuş yoksa normal bir durum mu
Nasıl geçiyor peki acaba rahatsız ediyor çünküNormal durum
Peki sebebi nedir ne zaman farkettnz öyle olduğunuMerhabalar benim oluyordu ama ben tabi boş gebelik geçirdim o dönem çok oldu hamilelikte normalmiş doktor bana bol su iç diyordu günde 2 litre
Sebebi yoktu aslında kesem gayet düzgündü 6. Haftada bebek oluşmadı ve kalp seside yoktu 2 hafta daha bekledim oyalandım fakat hala oluşmadı doktor vajinal ultrasondan falan baktı yoktu detaylıya girdim yine bebek olmayınca kürtaj oldum 5 ay oldu bu ay 6. Ay olucak şuna uğraşıyorm bebek için bakalım inşallah sağlıklı bir çocugum olurBoş gebelik olduğunu ne kadar zamanda öğrendiniz sebebi nedir
Yanma olayını bilmiyorum ama batma hissi rahmin büyüdüğü için oluyor olabilir, enfeksiyondan yanma olur doktora görünün,bol bol su tüketinMerhaba gebeliğimin ilk haftalarındayım ve vajinada yanma batma hissi var daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
Gebeliğin ilk haftalarında mantar cok görülür doktora git mutlaka fitil kullaninca geçiyorMerhaba gebeliğimin ilk haftalarındayım ve vajinada yanma batma hissi var daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
Enfeksiyon olabilir. Bir idrar testi vermelisiniz.Merhaba gebeliğimin ilk haftalarındayım ve vajinada yanma batma hissi var daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
Merhaba yanma varsa enfeksiyon dan kaynaklidir doktorunuza danışınMerhaba gebeliğimin ilk haftalarındayım ve vajinada yanma batma hissi var daha önce bu durumu yaşayan oldu mu? Normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?