Üroloji - İdrar Yolları Hastalıkları Vajinada yanma ve kaşıntı için hangi doktora gitmeliyim

zeynepp35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2009
20
0
44
arkadaşlar vajinamda idrarımı yaparken yanma oluyor ve kaşıntı var devlet hastanesinde hangi doktora gitmeliyim hiç bilgim yok
yardımcı olursanız sevinirim

vajinada yanma ayrı şey idrar yaparken yanma ayrı şey
vajinayla idrar yapılan yer yani üretra ayrı yerlerdir
en iyisi bi kadın doğumcuya gidin
belki vajinit olmuşsunuzdur
idrar yaparken yanma olduğunu da söyleyin belki de sistittir.

merhaba arkadaşlar, benim problemim genital bölgedeki akıntı, fakat doktora gidemiyorum(özel bir durum nedeniyle). Bazı günler genital bölgemde hem dışında hem de içinde beyaz çok küçük ve kokusuz akıntı geliyor. en fazla 3 gün sonra hiç bir ilaç kullanmadan geçiyor ama 2-3 ayda bir oluyor. Ailemle yaşıyorum ve doktora da tek başıma gidemediğim için benimle aynı problemi yaşamış/yaşayan/ doktor olan forumdaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar, benim problemim genital bölgedeki akıntı, fakat doktora gidemiyorum(özel bir durum nedeniyle). Bazı günler genital bölgemde hem dışında hem de içinde beyaz çok küçük ve kokusuz akıntı geliyor. en fazla 3 gün sonra hiç bir ilaç kullanmadan geçiyor ama 2-3 ayda bir oluyor. Ailemle yaşıyorum ve doktora da tek başıma gidemediğim için benimle aynı problemi yaşamış/yaşayan/ doktor olan forumdaşlardan yardım bekliyorum. şimdiden çok teşekkür ederim.

yumurtlama dönemlerinde beyaz akıntı olur.adetten 15 gün sonraya denk gelir tahminen.sizinki yumurtlama akıntısı olabilir.

Teşekkür ederim... Ama adetim biter bitmez de başlıyor. yumurtlama dönemi adetin ilk günü birinci gün dersek 14. günde başlamıyor mu?

X