- Konu Sahibi RedGoddess
-
cnm başka yer gıbı degıl tavsıyeyle falan olmaz dr gıtmen en ıyısı.idrar yollarında ıltıhapta olabılır.
2 gündür bende de inanlmaz bir kaşıntı var pratik olarak yapabılıcegm bır sey yokmu doktor muayenesi illaki şartmı,,,çıldırmak üzereyim çook tatlı kaşınıyor((((
2 gündür bende de inanlmaz bir kaşıntı var pratik olarak yapabılıcegm bır sey yokmu doktor muayenesi illaki şartmı,,,çıldırmak üzereyim çook tatlı kaşınıyor((((
salı günü doktora gittim. muayene oldum. antibiyotikle fitil verdi.
doktora sormayı unutmuşum da, o fitili nereye kadar sokmak gerekiyor?vajina ucundaki kaşınma için çok da ileri itmemek lazım heralde?
aynı problem bende de oldu dr gittim muayene olmadım bekar olduğum için ama tarif ettirdi şöyle mi bmöyle mi diye ve bir krem yazdı tra...cort diye ayrıca dedi ki bir plastik su bardağına 2 kola kapağı üzüm sirkesi koy her tuvaletten sonra bununla iyice yıka başka su değirmeden iyice KURULA.ve çamaşırlar %100 pamuk olacak kaynatılıp ütülenecek kızgın ütüyle.çook faydasını gördüm.başka topicde arkadaşlar dalga geçmiş yok sirke olur mu saçmalamayın falan diye ama bunu bana söyleyen dr prof..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?