• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinada yag bezesi

denizim84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2010
1.595
125
123
Arkadaşlar vajinamin tam yaninda bacagimla vajinamin tam arasinda yag bezesi cikti nasil yok edebilirim agrisi sizisi yok
Ikiz çocuklarım oldugu icin dr a gitme imkanim yok umarim yardimci olursunuz

İkiz çocukları olan doktora gidemiyor mu :KK57::KK57: Yağ bezesi olduğuna nasıl karar verdiniz? Diyelim ki yağ bezesi kendiliğinden geçiyor mu ? Yapmayın Allah aşkına gidin bir doktora kaç saatini alıyor insanın ?Kolunuz kırılsa kendiniz mi alçıya alcaksınız ,ikizler var diye :KK64::KK64:

cok onemlı bır yerde cıkmıs ve sız suan dıs gorunusten yag bezesı dıyorsunuz ne oldugu hakkında gercekcı bır fıkrınız yok . saglıgınızı tehlıkeye atamazsınız cocuklarınız war dıye randewu alırsınız hızlıca gıder gelırsınız yapmayın lutfen . basınıza daha buyuk bır sey gelırse buyurse fln allah kourusun amelıyatlık olursanız nası bırakıcaksnız bu sefer cocuklarınızı hasta yatagınızdn cıkamazsınız o zaman moral bozmak ıstemıyorum ama lutfen su foruma yazdıgınız waktı mumkunse kendınıze harcayın sızın ıcın soyluyorum bunları :)

Sizi korkutmak istemem ama hem agrisiz olmasi hem de oldugu yer acisindan riskli olabilir...
Lutfen bahane bulmadan doktora gidin, bu islerin sakasi olmaz!

Bende de var yağ bezesi.bazıları büyüyo bazıları belli bi boyutta kalıyo.rahatsızsanıx ameliyatla aldırabilirsiniz.değilseniz büyümediği sürece bi sorun yok.ama önce yağ bezesi mi ondan emin olun.yağ bezesinin ameliyat dışında bi çözümü ilacı kremi yok.

Arkadasim imkanlari zorla git ikiz olunca zor biliyorum hele insaninn kendine ayiracak pek zamani yok edin birini sen birini al oyle doktora git 7 ay oldu nerdeyse bende gidemiyorm doktora

Önce teşhis ettirin içiniz rahat etsin
eşinizde sizinle gelsin zaten devlet hastanelerinde muaynede 15 dakikadan fazla kalmıyorsunuz

Dokunma derim baska birsyde olabilir zarari dokunabilir . Doktora gitmeden mudahale etme

Back