vajinada tuhaflık

ama daha ailemin yanına gitmedim kivallaha gideceğim şu sınavlardan sonra zaten psikolojim bozuldu bunu düşünmekten

doktor ne diyecek sana biliyo musun, simdi git bidaha aynisi olursa o zaman gel diyecek. canim sen onemsemiyorsun ama cok hassas bir bolge orasi sislik nedir beyaz tabaka nedir hic basima gelmedi duymadim da. sen bilirsin tabiki umarim onemli bisey yoktur

Mantar ilaci sürdüm demişsin kafana göre ilaç kullanma bence. Belki o eldivenleki pudra alerji yapıyordur

Arkadasim yanlis anladin ben bunu seni elestirmek icin veya kotu bi yorum icin yazmadim herkezin anlatim tarzi farkli olabilir.
Yani sana bi an once doktora git diyorum.bunda utanilacak bisey olmadigini dile getirmek istemistim anlatim tarzi farkli olabilir ama bende burda herkezin dedigi gibi doktora gorunmen gerektigini anlattim.
Bundan baskada bisey yok zaten bu kadar alinganda olma buraya neler yaziliyo konu aciyorsan yapilan her yorumada acik olman gerekir inan biurda konuyla ilgisi olmayan ne yorumlar yapiliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…