Hanımlar iyi geceler. 22 haftalık hamileyim. Geçen hafta pazar günü lavaboya gittiğimde beyaz hafif sarımsı sümüksü bir akıntıyla karşılaştım, korktum. Kadın doğum acile gittim doktor ultrasonla baktığında sıvımın yeterli olduğunu söyledi. Sonra alttan muayene etmek istedi sızıntı olup olmadığını kabul etmedim. Kendi doktoruma geldim Perşembe günü ayrıntılı ultrason yapıldı yapan doktor rahim kısalığı olduğunu söyledi 29mm fitil veriyorum dedi ve beni kendi doktoruma yönlendirdi kendi doktorumla konuştuk sınırda olduğunu, genetik olabileceğini vs. Anlattı. Geçen hafta başıma gelen akıntıyıda söylediğimde çok yoğun akıntın olduğunda mutlaka haber ver dedi. Progestan fitili kullanmaya başladım. Bugün akşam üzeri lavaboya gittiğimde yine aynı şekilde sümüksü uzayan bir akıntı geldi peçete sildiğimde uzadı(özür dilerim, kusura bakmayın lütfen) korktum, sizce neden olmuştur. Böyle bir durumla karşılaşan var mı acaba?
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Vajinada sümüksü akıntı
- Konu Sahibi dssule
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- akıntı gebelik sarı akıntı