vajina'da sıvı

merguana

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2009
4.648
11
158
33
Eskişehir
kızlar bu hafta vajinamdan sıvı geldi.renksiz ve kokusuz.konuyu nereye açacağımı bilemedim..kötü birşey değildir değilmi??bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Akıntı olabilir canım, üşütmüşsündür.
Bu genelde hep karşılaşılan bi durum, dert etme

Kokusuz ise enfeksiyon olacağını sanmam...
Yumurtlama dönemi akıntısı olabilir...

her kadında olan ve olması gereken bi durum
renk ve koku değişikliği olursa endişenin sadce

canım yumurtlama zamanı hamile kalmak için en uygun gün demek :) her ay adettin ortalama 14.günü ki bu erken yada geç olup kayabilir yumurtalıklarından olgun bir yumurta atılır eğer sper onu döllerse hamile kalırsın yumurta sadace 24 saat yaşar ancak sperm kadın vücudunda 2 gün kadar yaşaya bilir...

sağol canım cevap için =)))

Son düzenleme:
Hiç anlam veremedim bu soruya.Cünkü zaten her kadında bunun olması malum bir durum..Üstelik renksiz ve kokusuz rahat olun hiçbirşeyiniz yok.

soruya anlam verememek ne demek? O durumuna anlam verememiş o yüzden bu soruyu sormuş. Bilemediği için..Öğrenmek istediği için?

soruya anlam verememek ne demek? O durumuna anlam verememiş o yüzden bu soruyu sormuş. Bilemediği için..Öğrenmek istediği için?

boşverin benim kimseyle alakam yok.benim bayada geldi yani 2-3 dakikada bir falan korktum ondan sordum sağolun cevabınız için a.s.

ya bendede adetten sonra özellikle oluyo arkadaşlar normal diyolar ama bu akıntıyla beraber kasığımda sancı bazende belimde hafif ağrı oluyor neden acaba kötü bişi olabilir mi?? ne bilim kist gibi mesela

ya bendede adetten sonra özellikle oluyo arkadaşlar normal diyolar ama bu akıntıyla beraber kasığımda sancı bazende belimde hafif ağrı oluyor neden acaba kötü bişi olabilir mi?? ne bilim kist gibi mesela

ay allah korusun canım yamafoldumben

ay allah korusun canım yamafoldumben

aminn sağol tatlım ama kist sanırsam öle korkulcak bişi değil hapla geçiyormuş ama olmasın tabi. doktora gitmekte hiç istemiyorum evlileri alttan muayene ettikleri gbi bekarları etmiyolarmış ultrasona sokuyolarmış ama genede hiç istemiyorum jinekoloji konuları çok korkutuyo beni nedense ilerde nasıl anne olcam orasını düşünüyorum

bende çok düşünüyorum canım çocuk işini .jinekoloji konularından bende çok korkuyorum.

Benim de bildiğim, asıl bu akıntı yoksa bir sıkıntıdır.
Tabi renginin ve kokusunun değişmesi, değişik sıkıntılara işaret olabilir.

benim yumurtlama zamanimda
kokusuz renksiz oluyor..yumurta aki gibi
agrida oluyor kasikta ama doktor bana yumurtlama oldugunu demisti adetimin olduktan 15 gün sonra oluyor

peki bu ağrıyla beraber kasıkta ve belde ağrı olması normalmi bilmiyorumkismile

genelde agrılı bi şekilde akıntının olması üşütmektende kaynaklanıyor
dikkat edin üşütürseniz sonra iltihaplanmaya kadar dönüşübilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…