Vajinada şişlik

Canim bayan falan varsa eczanede daha rahat anlatirsin vajinal bolgede sivilce cikti iltihapli onun icin krem verirmisiniz diye istiyebilirsin yada cekinirsen bolgeyi soylemeden anlatabilirsin durumu onlar verir zaten

Ya gittim eczaneye baktım çok kalabalıktı dedim dönüşte giriyim 10dk marketr gittim kapanmış fucidin diye bir krem varmış onu soracaktım kadın hastalıklarından randevu aldım ama 1 hafta var anca bulabildim of

Canim bir haftaya kadar iyilesir bile o takma kafana sivilce cikmis :) kapali bir bolge oldugu icin oyle olabilir

ama öyle yürürken otururken falan acısı yok sadece dokunduğum zaman acıdı zaten öyle fark ettim ama ekstra bir şekilde acısı yok
İnşallah basit bir şeydir lokumu ortadan kesip şiş yerin üstüne koyarsanız içi boşalır aklınızda olsun

İnşallah dediğiniz gibi basit bişeydir.
Ama diğer dediğinizi hiç anlamadım
Eger ki kıl dönmesi gibi bir şeyse bildiğimiz lokumu ortadan ikiye kesip şiş bölgeye koyarsanız sabaha içindeki irin akmış olur.

Ben çok yeni ameliyat oldum öyle bi şişlikti benimki de başladığında. Ama sonra oturamadım o kadar kötü oldu. ondan tedirgin oldum. Kusura bakmayın.

Az önce patlamış olduğunu gördüm patlamış ve içinden az bişey kan çıktı biraz dahada şişin inmesi için ben sıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…