ama öyle yürürken otururken falan acısı yok sadece dokunduğum zaman acıdı zaten öyle fark ettim ama ekstra bir şekilde acısı yokHemen doktora git. Her hangi bir sebepten apse falan oluşursa acısını tahmin edemezsin. Ki acımaya başlamış da zaten 1 gün bile erteleme
hayır ağda yapmadım hiçCanim o bendede olmustu agda yapiyosan kil donmesi olabilir incelersen belki kil varsa gorebilirsin sivilcede olabilir ama tabi kuculmezse bilemicem ama sivilce falansa kuculup kaybolur
Küçük bir fotoğraf göndersem sadece şişliğiAgdada daha cok olur kil donmesi sivilcedir o zaman bendede olmustu alt tarafa dogru nohut buyuklugunde sonra sonra kuculdu yag bezesi olabilir
Bilemiyorum ne olduğunu dün sabah denk geldi işte dün dokununca acıyordu ama bugün dokununca o kadar çok acımıyor içi beyaz gibi fotoğrafta sarı gibi duruyor ama yaşadığım şehirde jinekologda yokYağ bezesi mi acaba ?
Tamam bir kaç daha takip edicem değişim olmazsa yada daha büyüyüp acırsa gidicem kadın hastalıkları doktorunaSikinca cikar icindeki rahatlar kilda olabilir icinde sivilce cikmis olur oyle takilma
denicem birazdan şuan pek müsait değil ev bir krem falan önerebilir misinizBiraz sikarsan cikicak gibi aslinda rahatlar o zaman iltihap yapmis
Tamam çok teşekkür ederim yakınımızda bir eczane var hemen alayım :)Bepanthen iyi gelebilir canim
ne diye sorabilirim kiCamim istersen bi sor eczaneye belki daha etkili bi krem verebilir bepanten yara icin vs kolay iyilestiriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?