Vajinada şişlik

raintimex

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2013
213
45
303
Herkese merhaba bugün sabah fark ettim ki bir şişlik var çok büyük bir şey değil nohut tanesinden bile biraz daha küçük bir şişlik normal zamanda sivilce ilk çıktığında büyük ve dokununca acır ya öyle bir acısı var dokunduğum zaman acıyor sizce nedir daha önce böyle başına gelenler var mıdır o_O

Hemen doktora git. Her hangi bir sebepten apse falan oluşursa acısını tahmin edemezsin. Ki acımaya başlamış da zaten 1 gün bile erteleme

Hemen doktora git. Her hangi bir sebepten apse falan oluşursa acısını tahmin edemezsin. Ki acımaya başlamış da zaten 1 gün bile erteleme
ama öyle yürürken otururken falan acısı yok sadece dokunduğum zaman acıdı zaten öyle fark ettim ama ekstra bir şekilde acısı yok

Canim o bendede olmustu agda yapiyosan kil donmesi olabilir incelersen belki kil varsa gorebilirsin sivilcede olabilir ama tabi kuculmezse bilemicem ama sivilce falansa kuculup kaybolur

Agdada daha cok olur kil donmesi sivilcedir o zaman bendede olmustu alt tarafa dogru nohut buyuklugunde sonra sonra kuculdu yag bezesi olabilir

Sikinca cikar icindeki rahatlar kilda olabilir icinde sivilce cikmis olur oyle takilma

Biraz sikarsan cikicak gibi aslinda rahatlar o zaman iltihap yapmis

sıkmaya çalıştım ama bir şey çıkmıyor zaten çokta deneyemiyorum sıkınca acıyor

Camim istersen bi sor eczaneye belki daha etkili bi krem verebilir bepanten yara icin vs kolay iyilestiriyo

Back