• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinada mantara elma sirkesimi üzüm sirkesimi kullanmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi cemed
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cemed

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2012
78
4
118
İzmir
bi kaç ay önce okumuştum mantara sirkenin iyi geldiğini ama hangisi olduğu yazmıyordu doğumdan sonra sürekli mantar oluyorum açıkçası doktora gitmedim ama zaten doktorda çare olmuyo fitil falan veriyomuş ama geçmiyormuş ben artık çare bulmak istiyorum bilen varmı kızlar hangisi?

bi kaç ay önce okumuştum mantara sirkenin iyi geldiğini ama hangisi olduğu yazmıyordu doğumdan sonra sürekli mantar oluyorum açıkçası doktora gitmedim ama zaten doktorda çare olmuyo fitil falan veriyomuş ama geçmiyormuş ben artık çare bulmak istiyorum bilen varmı kızlar hangisi?

canım elma sirkesi ama direk sürme sakın suya karıştırıp yıka eğer kaşıntın varsa çok canını yakabilir. duramayabilirsin. ben yoğurt sürüyordum oda geçiriyo. şuan şükür kalmadı. fitil ve ilaç kullandım geçti antibiyotik kullanınca artıyo ama bu kaşıntı şikayeti.

teşekkür ederim cevapladığın için fitili kardeşimde kullandı bi kaç kere ama etki etmedi o yüzden işe yaramıyo dedim.kaşıntım var yanma var antibiyotik kullanmıyorum uzun zamandır ama bende mantar doğumdan sonra başladı her ay oluyodu ama 3 aydır yoktu bi daha başladı çok kötü bişey ama sirkenin daha etkili olduğunu söylüyolar bi de bunu deniyim bakalım umarım işe yarar

belki komik gelebilir sizlere ama ben banyoya bi şişe koydum sirke:1::1:
duşa girdikce kullanıyorum
kaşıntımda olmuyor ama akıntım devam ediyor

belki komik gelebilir sizlere ama ben banyoya bi şişe koydum sirke:1::1:
duşa girdikce kullanıyorum
kaşıntımda olmuyor ama akıntım devam ediyor

aynen kaşıntı olmuyor ama akıntı devam gerçi oda azaldı bende çok az gelmeye başladı. ayağımdan patiği çıkarmıyorum. üşütmüyorum kendimi ozamandan beridir sıkıntım yok şükür

ilk defa duydum ben bu fdrmülü..hamilelikte bir sakıncası olurmu acaba???

canım hamilelikte bilemiyorum sakınca olurmu herşey sakıncalıyken oraya sirke sürmek doğru olmaz sanırım. doktor krem filan veriyor ama bilemiycem.

Ayy valla cok kotu biseymis oranin kasinmasi. Disim icin antibiyotk kullandm bir hafta megersem ondan oluyormus. Basima ilk defa geldi birdahada olmaz ins. Igrenc bir durum heleki de isteyken :/ krem surucem bakalm tavsiye uzerine

Kızlar konuya tesadüfen rastladım ve bende bişey söylemek istiyourm. Bende yaklaşık 2 yıldır bu hastalığı çekiyordum ve sürekli ilaç alıyordum. Sonra bir doktora gittim ve bana tatlı tüketimini azaltmamı söyledi (ki ben aşırı derecede yerim). Bende tatlı kestim ve cidden mantarım durdu. Bence tatlıyı da azaltın aklınızda bulunsun bu da mantarı azdıran birşey en azından tedavi süresinde mümkün olduğu kadar az yiyin.

Benim mantar eneksiyon durumları çok sık tekrarlıyor. ilk doğumumu yaptıktan sonra doğum kontrol amaçlı spiral taktırmıştım. Bi süre sonra enfeksiyonlu akıntılarım başladı.Spiraldendir dediler, çıkarttırdım. Bi ara kesildi. Sonra ikinci çocuğu istedik falan derken. Doğum yapalı 2,5 yıl oluyor.Son 6 aydır tekrar başladı mantarımsı koyu kıvamlı akıntılarım:44:Fitil kullandığımda geçiyor.Fakat daha sonra tekrarlıyor. Daha önce doktora danıştığımda ilaç vermişti,fakat bu ilacı eşinle beraber kullanmalısın demişti. Bakteri kadında şikayetlere sebep olurken, erkekte herhangi bir şikayete sebep olmayıp, fakat bulaşıcı nitelik taşıyormuş. Ancak eşime ilacı düzenli olarak kullandırtamadım. Erkekleri bilirsiniz işte:50: bu sıkıntı bende sık tekrarlıyor, herseferinde de adama ilaç kullancaz yine diyemiyorum işte:53:
Ne yapıcam?:50:

sirkeyi kullanamadım daha çünkü adet oldum ve adet olunca kaşıntılarım durdu.ama tekrarlarsa sirkeyi kullanıcam.bende tatlıyı aşırı derecede yiyorum.aslında tatlıya düşkün değildim hamilelikte çok yedim halada aynıyım örneğin 1 tepsi kurabiyeyi 2-3 saatte yiyorum 1 kalıp çikolatayı bir oturuşta nefes almadan yiyorum belkide bu yüzden mantardan çekiyorum

merhabalar,
mantar ve kaşıntı bende de olmuştu hamileyken, doktorum 1 litre suya 1 çay bardağı sirke karıştırıp yıkamamı söyledi,o zamanda yapmıştım 10-15 günde bir, şimdi arada bir yaparım yine hijyen ve temizlik amaçlı, benim banyomda da bir sirke bulunur

Back