Vajinada Kötü koku :((

gzdm9090

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
23
0
1
Kizlar iliskiye girerken çürük yumurta kokusu geliyor ve sari akinti cok az geliyor fakat gün boyu kendime bile kokuyorum randevu aldim doktora gidicem ama duramadim sormak istedim

Kasinti varsa mantar olabilir. Yoksa enfeksiyondur... Gecmis olsun.

GT-S6500D cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kizlar iliskiye girerken çürük yumurta kokusu geliyor ve sari akinti cok az geliyor fakat gün boyu kendime bile kokuyorum randevu aldim doktora gidicem ama duramadim sormak istedim

Enfeksiyon cnm fitil + antibiyotik tedavisiyle geçer.

Cumartesi 11 günüm adetim bitti tam gunlerim yumurtlamayi yakalamaya calisiyorum cumartesi de doktora randevu aldım ne yapicamm ya günler kaçacak mı simdi (

Cumartesi 11 günüm adetim bitti tam gunlerim yumurtlamayi yakalamaya calisiyorum cumartesi de doktora randevu aldım ne yapicamm ya günler kaçacak mı simdi (

Sen önce Dr git cnm muhtemelen enfeksiyon sendeki onu iyileştirmeden hamile kalırsan Allah korusun bebeğede zarar verebilir.ben Mart ayında kürtaj olduğumda Dr söylemişti.kalbi durmuştu bebeğimin herhangi bi sorun yoktu Dr dedi sen fark etmeden ufacık bir enfeksiyon bile aldıysan o bile neden olabilir demişti.o yüzden önce ondan kurtul sonra kafan rahat hamile kal cnm

Bnde de enfeksiyon mantar var ama doktor bana cinsellik yasak demedi oyuzden mi hala bitmedi bu enfeksiyon

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm eğer vajinada bi rahatsızlık varsa ve sen ilaç kullanıyorsan ilaç bitene kadar olmaması gerekiyor fayda etmiyor Dr verdiği ilaçların reçetesini okursan ortada yazar eczaneyede sorabilirsin onlar bilgi verir sana

Cnm eğer vajinada bi rahatsızlık varsa ve sen ilaç kullanıyorsan ilaç bitene kadar olmaması gerekiyor fayda etmiyor Dr verdiği ilaçların reçetesini okursan ortada yazar eczaneyede sorabilirsin onlar bilgi verir sana

Recetede yazmiyo doktorda soylemedi of ya

Recetede yazmiyo doktorda soylemedi of ya

Tatlım bak ilk evlendiğim zamanlarda bende vajinada rahatsız edici bir koku oldu.dr fitil verdi kullandım tabi cinsellikte oldu ve faydasını görmedim aynı sorun devam etti sonrasında tekrar antibiyotik kullandım ve cisünsellik olmadı ilaç bitene kadar ve sonra düzeldi o gün bügündür birdahada olmadı 3 senedir.dr sen sorarsan o söyler zaten sana yada dediğim gibi git eczaneye sor onlarda söyler

Tsk ederim tatlim yarın gidiyorum bakalim ins bir sey cikmaz

Fitil verdi ama hem ilişkiye girip hem fitil kullanabilir miyim diye sormayi unuttum kullanılmasa vermezdi herhalde 2 gunde bir iliskiye girebilirsin dedi

Sen bilirsin nasıl istiyorsan nasıl içine siniyorsa öyle yap ama faydasını görmeyebilirsin denemiş biri olarak söylüyorum.şimdiden geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…