Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar iliskiye girerken çürük yumurta kokusu geliyor ve sari akinti cok az geliyor fakat gün boyu kendime bile kokuyorum randevu aldim doktora gidicem ama duramadim sormak istedim
Enfeksiyon cnm fitil + antibiyotik tedavisiyle geçer.
Peki çocuk olmasina engel olur mu ?
İlaç bitene kadar cinsellik yasak cnm yoksa ilaçların bi etkisi olmaz.ama yumurtlama gününe kadar ilaçlar biterse sorun olmaz deneyebilirsin
Nasil yani cinsellikmi yasak yoksa korunmasiz cinsellik mi yasak ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumartesi 11 günüm adetim bitti tam gunlerim yumurtlamayi yakalamaya calisiyorum cumartesi de doktora randevu aldım ne yapicamm ya günler kaçacak mı simdi (
Cinsellik yasak cnm
Bnde de enfeksiyon mantar var ama doktor bana cinsellik yasak demedi oyuzden mi hala bitmedi bu enfeksiyon
Cnm eğer vajinada bi rahatsızlık varsa ve sen ilaç kullanıyorsan ilaç bitene kadar olmaması gerekiyor fayda etmiyor Dr verdiği ilaçların reçetesini okursan ortada yazar eczaneyede sorabilirsin onlar bilgi verir sana
Recetede yazmiyo doktorda soylemedi of ya
Sen önce Dr git cnm muhtemelen enfeksiyon sendeki onu iyileştirmeden hamile kalırsan Allah korusun bebeğede zarar verebilir.ben Mart ayında kürtaj olduğumda Dr söylemişti.kalbi durmuştu bebeğimin herhangi bi sorun yoktu Dr dedi sen fark etmeden ufacık bir enfeksiyon bile aldıysan o bile neden olabilir demişti.o yüzden önce ondan kurtul sonra kafan rahat hamile kal cnm
Tsk ederim tatlim yarın gidiyorum bakalim ins bir sey cikmaz
Kötü düşünme korkulacak bişi yoktur enfeksiyon herkezin başına gelen bişi.tek derdimiz bu olsa keşke
Dedigin gibi enfeksiyonmus cnm bide yumurta var dedi bu aralar esinle birlikte ol çok sağlıklısin bebis tutabilirsin dedi cok mutlu oldum 👪
Hadi hayırlısı olsun bakalım peki ilaç falan vermedi mi enfeksiyon için
Fitil verdi ama hem ilişkiye girip hem fitil kullanabilir miyim diye sormayi unuttum kullanılmasa vermezdi herhalde 2 gunde bir iliskiye girebilirsin dedi