Vajinada kokulu akıtının tedavisi çözümü nedir

sametuche

SameTuğçe
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2014
798
611
53
37
Arkadaşlar uzun zamandır geçmek bilmeyen akıntım var nekadar ilaç kullansam da geçmiyor.şimdi kokulu başladı.balık kokusu gibi var mı bu durumu yaşayanlar

Ben aynı durumu 3 yıla yakın oldu yaşıyorum çook doktora gittim ve gerçekten çok fazla ilaç antibiyotik kullandım, ilaç bitince akıntı tekrar başlıyodu, şuanda hamileyim birşey yapamıyorum ama doğum sonrası yine doktor doktor gezicem. Varsa kalıcı bir tedavi bilen duyan söylesin doktora danışayım hemen ...

Çok geçmiş olsun.Bende bu konudan rahatsızdım.Sirke ve karbonat ile yendim diyebilirim. Genital yıkamanızı yaparken suyun içine sirke de katıyorsunuz.o şekilde yıkamak gerekiyor.bir bardak suya 1,5-2 yemek kaşığı sirke koyuyoruz. Birde duş alırken yıkama suyuna bir çay kaşığı karbonat ekliyoruz onunla vajinayı yıkıyoruz. Bunları yaparken bol bol su içmeye devam ediyoruz ve birde yapabilirseniz soğan suyu kürü de çok iyi geliyor hamileler yine bi araştırarak kullansınlar tabii

Arkadaşlar uzun zamandır geçmek bilmeyen akıntım var nekadar ilaç kullansam da geçmiyor.şimdi kokulu başladı.balık kokusu gibi var mı bu durumu yaşayanlar

Muhtemelen mantardır. Ben de aylarca çekmiştim, neler denemedim ki. Ama anladım ki, bunun çözümü kişiye yönelik ilaç tedavisiymiş. Başkasına uyan sana uymayabilir. Arzu edersen sana doktorumun adını verebilirim canım. Geçmiş olsun tekrar.

Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarşimdi drdan geldim zalaın adında fitil verdi.3 hafta kullanıcam haftada 1 tane.inillah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…