:18:
arkadaşlar merhaba,
şimdi bnm sorum şu: vajinada iç dudak olarak nitelendirdiğimiz alanda 1 adet ve makata yakın b,r yerde 1 adet.beyaz renkli sıkısanızda içinden bişicikler çıkmayan adet zamanı hassaslaştıran bir şey var ve ben
çok korkuyorum utanıyorum iyi bir doktor bulur bulmazda kontrole gideceğim ama acep ola böyle bir şeyi olan varmı..acaba hücre bilmem bişisi mi????acil cevaplarınızı bekliyorum ve gerçekten korkuyorum çünkü bebekte istiyorum
bartolin kisti tarzi bisey olabilirmi kii? acisi varmi buyuyup kuculmesi ??????
ama buralarda ugrasma cok onemli bisey oldugunu samiyorum yag bezesi bile olabilirr bence doktora bi gorun hem bebis icinde kontrol olmus olur cnm
gecmis olsun
istanbulda yeniyim iyi bir dr arıyorumyok cnm büyüme küçü,lme yok ama insan işte hemen en kötü şeylerin senaryosunu kuruyor kafada..
Allahım korusun kanserden neye kadar düşünüyomda işte yanlış tedaviye kurban gitmek istemediğim için dr olayından korkuyorum....
annemin bahanesi yanlış tedavi olmuştu çünkü...ondandır dr.a gitmek ölüm bnm için..ama bebiş düşündüğüm için iyi bir dr bulup gideceğim inşallah..
sağol tatlım
bahsettiğin sey tam olarak nasıl bişey pütürtü gibi ucu beyaz bişeymi
:18:
arkadaşlar merhaba,
şimdi bnm sorum şu: vajinada iç dudak olarak nitelendirdiğimiz alanda 1 adet ve makata yakın b,r yerde 1 adet.beyaz renkli sıkısanızda içinden bişicikler çıkmayan adet zamanı hassaslaştıran bir şey var ve ben
çok korkuyorum utanıyorum iyi bir doktor bulur bulmazda kontrole gideceğim ama acep ola böyle bir şeyi olan varmı..acaba hücre bilmem bişisi mi????acil cevaplarınızı bekliyorum ve gerçekten korkuyorum çünkü bebekte istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?