Vajinada ki enteresan beyaz renkli şey ne ki ya?kimsede var mı böyle bir şey acil

chicheck

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
38
0
36
İstanbul
:18:

arkadaşlar merhaba,
şimdi bnm sorum şu: vajinada iç dudak olarak nitelendirdiğimiz alanda 1 adet ve makata yakın b,r yerde 1 adet.beyaz renkli sıkısanızda içinden bişicikler çıkmayan adet zamanı hassaslaştıran bir şey var ve ben
çok korkuyorum utanıyorum iyi bir doktor bulur bulmazda kontrole gideceğim ama acep ola böyle bir şeyi olan varmı..acaba hücre bilmem bişisi mi????acil cevaplarınızı bekliyorum ve gerçekten korkuyorum çünkü bebekte istiyorum

bartolin kisti tarzi bisey olabilirmi kii? acisi varmi buyuyup kuculmesi ??????
ama buralarda ugrasma cok onemli bisey oldugunu samiyorum yag bezesi bile olabilirr bence doktora bi gorun hem bebis icinde kontrol olmus olur cnm
gecmis olsun

bartolin kisti tarzi bisey olabilirmi kii? acisi varmi buyuyup kuculmesi ??????
ama buralarda ugrasma cok onemli bisey oldugunu samiyorum yag bezesi bile olabilirr bence doktora bi gorun hem bebis icinde kontrol olmus olur cnm
gecmis olsun

istanbulda yeniyim iyi bir dr arıyorum yok cnm büyüme küçü,lme yok ama insan işte hemen en kötü şeylerin senaryosunu kuruyor kafada..
Allahım korusun kanserden neye kadar düşünüyomda işte yanlış tedaviye kurban gitmek istemediğim için dr olayından korkuyorum....
annemin bahanesi yanlış tedavi olmuştu çünkü...ondandır dr.a gitmek ölüm bnm için..ama bebiş düşündüğüm için iyi bir dr bulup gideceğim inşallah..
sağol tatlım

bahsettiğin sey tam olarak nasıl bişey pütürtü gibi ucu beyaz bişeymi

istanbulda yaşamıyorum ama en azından bu sitedeki yorumlardan yola cıkarak öneriyorum doktor hakan bey varmış istanbulda cok iyi deniyor araştr istersen hakan topalismailoğlu sanırım

vajina içindeyse siğil ya da mantar olabilir, dışındaysa kıl dönmesi de öyle hassasiyet yapar. ama bunlar tedavisi basit hastalıklar, hatta hastalık bile denemez. nasıl ağzımızın içinde yara çıkınca kendimizi hasta görmüyorsak, öyle bir şey. bir an önce doktora git. yanlış tedaviden çekiniyorsan, iki doktora gidersin.

ya sıcaktan fln olmus olabılır mı kı ?? ama bence ıhmal etme yınede doktora git icin rahatlar

bahsettiğin sey tam olarak nasıl bişey pütürtü gibi ucu beyaz bişeymi

yok hayır öyle pütürtü gibi değil büyüyüp küçülme yok, kaşıntı yok, sadece adet döneminde biraz hassasiyet oluyor kesik gibi acı yapıyor sanki..
haftaya ayarlayabilirsem inşallah bir doktora gidicem..ama çok korkuyorum

dr. hakan topalismailoğlu ve eşi nevra topalismailoğlu var ve çok başarılılar, muayenehaneleri şişli caminin karşısında hemen kesinlikle tavsiye ederim. Çok ünlü dr. bile gittim ama 2005 te çocuğumun doğumuna saatler kala elim bir olayla tanıştım Nevra hanımla ve doğumumu o gerçekleştirdi, o gün bu gündürde giderim

önemli bişey oldugunu zannetmiyorum umarım değildir..gecmiş olsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…