alsem Diva Pro Üye Anneler Kulübü 12 Aralık 2019 17.478 54.146 598 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #21 Wdsklfmc .!.: Harikasın gerçekten çok ilgili ve duyarlı sın dediklerini yapıcam çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim, ne demek ☺ bu derdi çeken bilir, seni de çeken anlar. elimden geldiğince yardımcı olmaya, bildiklerimi anlatmaya çalıştım. umarım yardımı dokunur, faydası olur. tez zamanda iyileşmen dileğiyle
Wdsklfmc .!.: Harikasın gerçekten çok ilgili ve duyarlı sın dediklerini yapıcam çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... rica ederim, ne demek ☺ bu derdi çeken bilir, seni de çeken anlar. elimden geldiğince yardımcı olmaya, bildiklerimi anlatmaya çalıştım. umarım yardımı dokunur, faydası olur. tez zamanda iyileşmen dileğiyle
R Rojbin ozlem Üye Kayıtlı Üye 12 Nisan 2020 134 35 13 34 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #22 Wdsklfmc .!.: Randevu aldım bakalım tekrardan eğer sorunuma çözüm bulabilirsem sizinle paylaşırım Genişletmek için tıkla... Sizindemi ayni
Wdsklfmc .!.: Randevu aldım bakalım tekrardan eğer sorunuma çözüm bulabilirsem sizinle paylaşırım Genişletmek için tıkla... Sizindemi ayni
W Wdsklfmc Yeni Üye Kayıtlı Üye 20 Mayıs 2020 38 12 3 25 23 Mayıs 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi Wdsklfmc #23 Rojbin ozlem .!.: Sizindemi ayni Genişletmek için tıkla... Valla son Bi kaç haftadır ölmek istiyorum artık
Rojbin ozlem .!.: Sizindemi ayni Genişletmek için tıkla... Valla son Bi kaç haftadır ölmek istiyorum artık