Ben 3 yıllık evliyim ama bekarken de ara sıra mantar olurdu. Temizliğe çok dikkat etsem de en son gittiğim doktor mantara yatkın bir bünyen var dedi. Benim hapım aynıdır: Flucan/Fluzol. Başkası beni kesmez. Fitil lokal etki yaptığı için yani diğer organlara zarar vermediği için daha çok kullanılıyor ama onun da uğraşı sıkıntı. Yok fitil aktı, yok yatarken yaptım filan... ben hapçıyım

yalnız Bu flucan filan karaciğeri yoruyor. O yüzden dikkatli kullan.
ben kurtuldum diyeyim çok şükür. Öyle uzun süreli bir kaşıntım yok çoktandır. Ama iyice ruhum bozulduğundan, pimpirikli olduğumdan en ufak bir kaşıntıda flucan içer oldum.
şunu eklemek isterim: şekerin veya ailede şeker hastası varsa vücut yatkın olurmuş. Bende şeker yok ama anneannemde vardı mesela. Doktor buna bağladı. Genetik yatkınlık dedi. diğer testlerim temizdi çünkü. Mantar şekeri severmiş.
bu arada ben de ped markası önereyim: normal regl dönemi için tiens airiz marka kullanıyorum ben. Günlük ped kullanmak zorunda kalırsam da unw marka kullanıyorum. Bir araştır derim. Aktif oksijen negatif iyon özellikli, 7 katmanlı ve yosunlu mosunlu bir şey ☺ İçinden regl kanamanda enfeksiyon olup olmadığını test eden basit bir KİT de çıkıyor tiens airiz’de. Kesinlikle amacım reklam yapmak değil, yanlış anlama lütfen. Ben faydasını gördüm, o yüzden herkese tavsiye ediyorum.

normal ped taktığımda hava almaz, çıldırırım. Bunda öyle değil, hava geçiriyor. ama biraz pahalı. Ben de ucuz olanını arıyorum şimdi. Bulursan beni de bilgilendir.
“Çıplak yat” diyen arkadaşlara da katılıyorum. Çok haklılar. Hava almalı o bölge. Ayrıca doktorum bana kesinlikle temizleme ürünü kullanma dedi. Markası ne olursa olsun... bir süre sonra vajinanın savunmasını kırıp kendine bağımlı hale getiriyormuş o temizleme ürünleri. Sadece suyla yıka.
oooff ne uzun yazdım yaaaa