• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinada kabarciklar ve iliskide aci cekme

tubiiss

уαLnιz αcιLαяιм кσnυѕυуσя .. кiiмѕe dυумυуσя.!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
430
104
48
Slm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum

Son düzenleme:
Slm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum
Benim gibi bu sorunu yasayan bilgisi olan kimse yokmu arkadaslar

anlattiginiz durum mantar galiba ama bunu ancak dr size osyleyebilir size
te$his ve tedavi konusunda biz bisey yapamayiz ..

Benim vajinismus gecmisim var alttan baktirmaya korkuyorum.spekulumla baktirmak istemiyorum daha once 1kere kadin doguma gittim muayne ettirmedim kactim distan bakabildi doktor sadece doktora durumu anlatsam ulturasonla distan bakabilirmi sadece off napicam bilmiyorum gitmemde gerekiyo

ultrason daha içeriyi gosterir
o beyazciklari siz goruyorsaniz dr da gorebilir fazla derine gitmeden
kasinma , yanmada var diyorsun, ya çekiceksin ya dr a gideceksin
esinede bulasir bu durum biliyorsun dur ehrhalde

Evet biliyorum insallah kotu bisey degildir tskurler yorumlarin icin :)

Canım bende daha gitmedim ama oprendım bi arkadaştan ıkınırsan anlamaddın dedi öyle yapıcam bende .sende ihmal etme

Canım bende daha gitmedim ama oprendım bi arkadaştan ıkınırsan anlamaddın dedi öyle yapıcam bende .sende ihmal etme
Tesekurler canim cesaretimi toplayip gitcem yapicam soyledigini bu aklima gelmemisti ise yarayacagindn eminim iliskiyide o sekilde yapabiliyorum cunku

Tesekurler yardimin icin soyliyeyim bakalim insallah verir bisey faydasini gorurum :)

Back