- 5 Ağustos 2014
- 430
- 104
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim gibi bu sorunu yasayan bilgisi olan kimse yokmu arkadaslarSlm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum
hamilesinSlm arkadaslar 1haftadir vajinamda kabarciklar kasinti ve beyaz puturcukler var siliyorum surekli iliskidede aci hissediyorum bunun nedeni ne olabilir mantarmiyim yoksa birde sol kasigimda sikisma batma oluyo surekli cvblarinizi bekliyorum
Ondanda supheleniyorum hamilelik belirtisimi gercekten bi hastalikmi var diye korkuyodum bu yuzden olacagi aklima gelmedi insallah oyledir :)hamilesin
Tesekurler canim cesaretimi toplayip gitcem yapicam soyledigini bu aklima gelmemisti ise yarayacagindn eminim iliskiyide o sekilde yapabiliyorum cunkuCanım bende daha gitmedim ama oprendım bi arkadaştan ıkınırsan anlamaddın dedi öyle yapıcam bende .sende ihmal etme
O kdarda dikkat ediyorum kuru tutmaya calisiyorum muayne etmeden bakar insallahMuaynelik durum yok
Mantar olmuş krem ve ilaç vericek 2 haftada biter
O kdarda dikkat ediyorum kuru tutmaya calisiyorum muayne etmeden bakar insallah
Tskurler canım gecti cok sukur :)gecmiş olsun canım