- 18 Ağustos 2014
- 1.293
- 864
- 158
- 32
- Konu Sahibi hayallergercekolsa
Merhaba kızlar bugun vajinada igne batması gibi bi agri oluyo ve cidden aci veriyo sizce sebebi nedir adetime daha 11 gun var cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar bugun vajinada igne batması gibi bi agri oluyo ve cidden aci veriyo sizce sebebi nedir adetime daha 11 gun var cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Hic biri yok ilk defa bugun oluyo rahim filmi cekilmistim bu ay ama alakasi yoktur herhaldeİdrar yaparken yanma var mı?
Ya da vajna çevrende beyazlık ve vajinal akıntı?
Cevap icin cok sagol inşallah gecer bugun 3 defa tekrarladiBunlar yoksa eğer sanmıyorum bir şey olduğunu. Eğer idrar yaparken yanma ve batma varsa idrar yolların enfeksiyon kapmış olabilir. Akıntı kaşıntı bata vs varsa da vajinal mantar olabilir. Muhtemelen geçer yarına
Yok canım ya bende durduk yere oluyo karnımda olmaya başladı bugun anlamadım ne oldugunuBanada oluyor Klomen kullandım şimdi protestan kullanıyorum yumurtalarım 8 mm büyümedi 17 günümdeyim dr sorcam bende.. helayA gidincede oluyor benim
bana da birara oluyordu birşeyın yoktur noluyor ya dıyıp duruyordum bir iki gune gectiMerhaba kızlar bugun vajinada igne batması gibi bi agri oluyo ve cidden aci veriyo sizce sebebi nedir adetime daha 11 gun var cevaplarinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
Burda hava o kadar sicak ki nasil dayancam ki annemde giy diyo surekli bakalim giycem herhalde:)Çorapsız gezme sakın
İnşallah canım geldimi cok acitiyo rahatsiz ediyo cevap için sagol:)bana da birara oluyordu birşeyın yoktur noluyor ya dıyıp duruyordum bir iki gune gecti
evet acıtıyor biliyorum 2gunden fazla surerse orasını bilemicem gecer umarımİnşallah canım geldimi cok acitiyo rahatsiz ediyo cevap için sagol:)