Vajinada hissizlik

bogakizii

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.288
1.023
Merhaba kızlar,

İlişki sırasında bazen vajinamda penisi hissedemiyorum. İleri geri yapıyoruz ama sanki içeride ve hiç hareket etmiyormuş gibi. O öyle olunca zevk de alamıyorum. Sebebi ne olabilir, kuruluk mu acaba?

Tam tersi kuru hissediyorum kendimi hatta ben çünkü hafif yanmalı rahat hareket etmiyormuşçasına bi his oluyo
his yok demişsin ya canım bilemedim şu an .. ama ben hissizlik genelde fazlaca ıslaklık olunca olur diye tahmin ediyorum . Hatta bazıları çok fazla ıslanmaktan falan rahatsız olur his kaybı olduğu için .

Kuruyken hissizlik mümkün değil aksine daha çok hissedersin .geniş olabilir . Eşin ne diyor o hissediyor mu

Yani yanma ya da rahatsız bir his gibi hissediyorum böyle bi tıkanmış gibi, ileri geri rahatça hareket edemiyormuş gibi hissediyorum. Evet o memnun gayet 🤣

Ben şeyi anlamadım sen neyi hissedemiyorsun 🤣

Ahshhshs. Yani şöyle söyliyim ilk girdiğinde ilk gitgellerde hissediyorum o zamanlar daha kaygan ama sonrasında sanki içeride çok yoğun bir sıvı varmış gibi ve bu yoğunluk yüzünden penis rahat hareket edemiyormuş aynı yerinde kalıyormuş duvarlara temas edemiyormuş gibi hissediyorum. Biraz tahrişimsi yanmalı bi his de oluyor böyle olduğunda. Ama partnerime göre bi genişlik yok

Ahshhshs. Yani şöyle söyliyim ilk girdiğinde ilk gitgellerde hissediyorum o zamanlar daha kaygan ama sonrasında sanki içeride çok yoğun bir sıvı varmış gibi ve bu yoğunluk yüzünden penis rahat hareket edemiyormuş aynı yerinde kalıyormuş duvarlara temas edemiyormuş gibi hissediyorum. Biraz tahrişimsi yanmalı bi his de oluyor böyle olduğunda. Ama partnerime göre bi genişlik yok
Seninki git/geli ritmik hareketle mi yapıyor acaba ? Yani çok fazla geri gidip gelmiyor olabilir mi?
Anlatabilmişimdir umarım.
Neredeyse pns çıkacak kadar geri gidip gelmekten bahsedyrım

Yani yanma ya da rahatsız bir his gibi hissediyorum böyle bi tıkanmış gibi, ileri geri rahatça hareket edemiyormuş gibi hissediyorum. Evet o memnun gayet 🤣
😀😀 kafam çok karıştı en iyisi Bi doktora git yanma varsa enfeksiyon olabilir . Giriş çıkış işini sonra çözelim 😀😀

Seninki git/geli ritmik hareketle mi yapıyor acaba ? Yani çok fazla geri gidip gelmiyor olabilir mi?
Anlatabilmişimdir umarım.
Neredeyse pns çıkacak kadar geri gidip gelmekten bahsedyrım

Olabilir valla :) dikkat etmeye çalışcam buna bi sonrakinde :))

Merhaba kızlar,

İlişki sırasında bazen vajinamda penisi hissedemiyorum. İleri geri yapıyoruz ama sanki içeride ve hiç hareket etmiyormuş gibi. O öyle olunca zevk de alamıyorum. Sebebi ne olabilir, kuruluk mu acaba?
Ya vajinanız geniştir ya da eşinizin penisi incedir

Bende çok islandigim zaman hissetmiyorum ara verip hemen peceteyle silip kuruluyorum ve devam ediyorum belkide islandigini hissetmiyorsundur ilk basta hissedip sonra hissetmemenin tek sebebi asiri islaklik gibi geldi banada

X