merhaba arkadaşlar
çok utanıyorum ama söylemek zorundayım.
vajinamda 3 dört tane fındık büyüklüğünde acayip sert bişe çıktı
kıl dönmesi olabilir diye düşündüm ama sormak lazım
arada iltihap akıyo o yerlerden
bekar oldugum için açıkçası doktora gitmeyede korktum
yardımcı olursanız çok sevirim ...
mrb cnm. bendede yıllardır oluyor. agda mı yapıyorsun yoksa jilet mi kullanıyorsun? ben bazen jilet kullanıyorum ve kılları tersinden aldığımda oluyor o sislikler. bi zararını görmedim sadece sinir bozucu bisey ve uzun zaman geçmiyor
canım doktora git o bölge malum çabuk mikrop kapabiliyor ve hassas . sadece sertlik olsa kıl dönmesidir felan der geçersin ama iltihapta akıyor diyorsun ve 1 tane deil 3 4 tane yani . korkulcak birşey yok ay sonçta bekarsın ne yapabilirler ki sadece kürtaj koltuna otruosun saniye bile srmüo hemen bakıyorlar tamam diyip krem yada ilaç veriyorlar
canım benim çok teşekkür ederim işte o koltuk beni çok korkutuo
canım yaklaşık bir ay önce bende de olduüstelik hamileyim ve çok zorlandım. dr.a gittim ve paşa paşa o koltuğa oturdum. iltihabı akıttı, ondan sonra ben her gün pansuman yapıp verdiği kremi kullandım.. geçti çok şükür. senin korkmana gerek yok zaten iltihabın bir kısmı akmış, bnm hiç akmamıştı :s sen de vakit geçmeden git, bir an önce kurtul inş.
canım ağrı veya kaşıntı var mı hepsi birbirine yakın yerde mi çıkmış yoksa farklı farklı yerler de mi?bir de rengi de önemli çıkan şeyler koyu renk mi yoksa sivilce gibi ten renginde kızarıklık mı.yani koyu renkse özellikle hiç bekleme doktora git hem bayan doktor tercih edersin korkma bekarlara çok kibar davranıyor doktorlar şöyle hemen 1-2 saniye bakar belki çünkü bazen alttan muayene bile etmiyorlar biz evliler gibi değil yani bizim girip çıkmadıkları yer kalmıyor:)
çok teşekkürler canım cevap için.
ilk çıkınca agrıdı sonra geçti kaşıntı var canım..
hepsi ayrı yerlerde,
rengi sivilceden hiç bir farkı yok,
işte bekar olunca utanma oluyo peki plastik cerrahımı tercih edim kadındogm uzmanını mı canım?
canım benim çok teşekkür ederim işte o koltuk beni çok korkutuo
ay bende kokuorum die gitmezdim hiç:))) inan otorp kalkman bir oluo işin ehli olmuşlar bakmıolar bile doğru düzgün
doğru söylüyorsun canım ama çkingen biri olunca :) arkadaşlarım dalga geçio sen evlenince napacan dieağda yaptırırken hala çekine çekine açıom zorla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?