vajinada fındık büyüklüğünde ve çok sert bişey çıktı yardım edinnnn

evamendes

evaaysenur
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
104
0
96
İstanbul
merhaba arkadaşlar

çok utanıyorum ama söylemek zorundayım.

vajinamda 3 dört tane fındık büyüklüğünde acayip sert bişe çıktı

kıl dönmesi olabilir diye düşündüm ama sormak lazım

arada iltihap akıyo o yerlerden

bekar oldugum için açıkçası doktora gitmeyede korktum

yardımcı olursanız çok sevirim ...

mrb cnm. bendede yıllardır oluyor. agda mı yapıyorsun yoksa jilet mi kullanıyorsun? ben bazen jilet kullanıyorum ve kılları tersinden aldığımda oluyor o sislikler. bi zararını görmedim sadece sinir bozucu bisey ve uzun zaman geçmiyor

canım doktora git o bölge malum çabuk mikrop kapabiliyor ve hassas . sadece sertlik olsa kıl dönmesidir felan der geçersin ama iltihapta akıyor diyorsun ve 1 tane deil 3 4 tane yani . korkulcak birşey yok ay sonçta bekarsın ne yapabilirler ki sadece kürtaj koltuna otruosun saniye bile srmüo hemen bakıyorlar tamam diyip krem yada ilaç veriyorlar

öncelikle teşekkür ederim canım cevap için..
bende öyle düşündüm agda yaptırıyorum zamanında biraz jilet kullandım
ondanda olabilir ama çıban gibi aynı sıkınca iltihap çıkıyor
anlamadım cidden

canım benim çok teşekkür ederim işte o koltuk beni çok korkutuo

canım yaklaşık bir ay önce bende de oldu üstelik hamileyim ve çok zorlandım. dr.a gittim ve paşa paşa o koltuğa oturdum. iltihabı akıttı, ondan sonra ben her gün pansuman yapıp verdiği kremi kullandım.. geçti çok şükür. senin korkmana gerek yok zaten iltihabın bir kısmı akmış, bnm hiç akmamıştı :s sen de vakit geçmeden git, bir an önce kurtul inş.

canım benim çok teşekkür ederim işte o koltuk beni çok korkutuo

canım ağrı veya kaşıntı var mı hepsi birbirine yakın yerde mi çıkmış yoksa farklı farklı yerler de mi?bir de rengi de önemli çıkan şeyler koyu renk mi yoksa sivilce gibi ten renginde kızarıklık mı.yani koyu renkse özellikle hiç bekleme doktora git hem bayan doktor tercih edersin korkma bekarlara çok kibar davranıyor doktorlar şöyle hemen 1-2 saniye bakar belki çünkü bazen alttan muayene bile etmiyorlar biz evliler gibi değil yani bizim girip çıkmadıkları yer kalmıyor:)

cevap için çok teşekkür ederim canım..
ilk önce rabbim analı babalı büyütsün inş yavrunu :))
bende hep vardı canım ama ne bilim biara plastik cerraha gidecektim ama ne bilim utandım açıkcası

çok teşekkürler canım cevap için.
ilk çıkınca agrıdı sonra geçti kaşıntı var canım..
hepsi ayrı yerlerde,
rengi sivilceden hiç bir farkı yok,
işte bekar olunca utanma oluyo peki plastik cerrahımı tercih edim kadındogm uzmanını mı canım?

kesinlikle kadın doğuma gitmelisin anlattığın kadarıyla genital siğile benziyor tedavi edilmezse başına beladır genital siğil utanacak bir şey yok bayan doktor tercih edrsin imkanın varsa özel hastaneye git daha hijyenik devlete göre ama ihmal etme

Canım genital bölgede çıkan siğiller, çıbanlar yaralar kesinlikle dikkat edilmes gereken bir durumdur. Hiç geç kalma doktora git. Allah korusun kötü birşey olursa bir kere değil defalarca o masayya yatmak zorunda kalırsın. Hem canım, kendini jinekologlara alıştır. Yarın birgün evlenip bebek düşündüğünde zorlanmazsın. Korkulacak utanılacak hçbir şey yok tatlım. Hemen pazartesi git doktora. Geçmiş olsun.

ay bende kokuorum die gitmezdim hiç:))) inan otorp kalkman bir oluo işin ehli olmuşlar bakmıolar bile doğru düzgün

doğru söylüyorsun canım ama çkingen biri olunca :) arkadaşlarım dalga geçio sen evlenince napacan die ağda yaptırırken hala çekine çekine açıom zorla

ben traş yapınca bazen kıl dönmesi oluyor öyle iltihaplı gibi sivilce gibi sonra bazen kendi kendine patlayıp külotumu bile kirlettiği oluyor yani kıl dönmesi olmuştur
ama sen yine de ihmal etme canım doktora git ne olur nolmaz
umarım kötü bişi değildir ALLAH yar ve yardımcın olsun AMİN geçmiş olsun şekerim
bir de bekarlar istemeyince jinekolog bakmıyor ben mantar olunca gitmiştim bakmadı anlatmıştım sadece detaylı anlatınca bakmıyorlar kokrma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…