• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vajinada et parçası:(

duru159

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2012
47
2
38
arkadaslar merhaba ben 23 yaşındayım nişanlıyım yakında düğünüm olacak ancak sizinle paylaşmak istediğim bişey var. benim vajinamın içinde küçük bi et parçası var gibi yani aslında vajinanın iki dudağını açık baktıgımda sanki tamamen kapalı gibi duruyor adetim her ay düzenli olarak görüyorum herhangi bir cinsel birlikteligimde olmadı bu yüzden çok korkuyorum kız arkadaslarımın vajinasına baktıgımda benimkinden çok farklı onların ufakta olsa bi aralık var ama bende yok bu yüzdende ilk gecedende çok korkuyorumm :(((

neden kimse bişey söylemiyor arkadaslar gerçekten çok üzülüyorum bu durumaa internette arastırdim ama bulamadım bende olan siğil sivilce değil :(

canım oyle baktıgında kapalı gıbı duruyor.iyice ıkındıgında acıldıgını göreceksın.dene bakalım:)

evet denedim gerçekten dediğiniz gibi beni çok rahatlattınızçok tesekkür ederimm inanın :))

zaten adet kanı geliyorsa açıklık var demektir kendini kasma tadını çıkar inşallah evliliğinde de mutlu olursun Rabbim mesut etsin şimdiden :)

rica ederim canım yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.çünkü ben de ilk baktığımda ben de yerını görememıstım burdakı arkadaslar sagolsun onlar soyledı bana.ayrıca ilk gece hikayelerine inanma moralini bozma kendini rahat bırak ve aynı şimdi yaptığın gibi iyice ıkın ve bacaklarını ıyıce ac.şimdiden ömür boyu mutluluklar...

ilk ilişkiye girerkende mi ıkınmam lazımm ?? gerçektenn bende çok korktumm nasıl olacak diye bilmiyorumm dediğiniz gibi korkuyorumm çok ama inşş kolay geçerr benim içinn simdiden stresi sardı ama en azından tavsiyeniz yardımıyla gördüüğümde içimde rahatladı gerçektenn :))

Çeşitli vajina tipleri var herkesinki bir olmaz ki..
Ama şaşırdım yani ben kimsenin vajinasına bakmam göstermemde mahrem bişey sonuçta :S

öyle haklısınız ama öğrenci olup bi evde dört sene kalınca ister istemzz mahremlik kalmıyo kızlar arasında muhtemelen sizde öğrenci olmussunuzdur biz birbirimize ağda yapıyorduk sonuçtaa özel olarak açında bakalım demedik kimseye

canımm ben evlıyım ama bu ılk gece hıkayelerı yuzunden ılk gece korkum vardı ve sanırım bu yuzden vajınısmus oldum.şimdi tedavi aşamasındayım inşallah yakın zamanda atlatabılırım.bu yuzden sen sen ol sakın kendını sıkma ve rahat olmaya calıs,bacaklarını acabıldıgın kadar ac ve ıkın boylece kolaylıkla atlatabılırsın

sizz gerçekten çok iyyi birisinizz çok tesekkür ederimm bana çok yardımcı oldunuz ve içimi rahatlattınız inşallah sizde rahatsızlıgınızı bian önce atlatırsınızz size dua edicemm :))

rica ederim canım bir faydam olduysa ne mutlu bana:) dualrın için çok teşekkür ederim Allah kimseyi böyle bir durumla sınamasın inşallah.ne zaman bır sorunun olursa elımden geldıgınce yardımcı olurum.dedıgım gıbı panık yok kötü düşünmek yok herşey güzel olacak:)

Son düzenleme:
ya bu ilk gece hikayeleri beni deli ediyo insanları hep korkutuyoruz benm ilk gece korkum yoktu cok sankindim rahattım ve eşim çok nazik davrandı çok çok yavaş girdi sadece çok kanama olmuştu ondan korkttum sadece ağda yaptıktan sonraki yanma vardı çok rahattım bu kötü hikayelere kulaklarını tıka dinleme kimseyi nşanlını uyar yavaş girsin pat diye dalmasın

allahtan nişanlım anlayışlı birionunla bun konuyu konustuğumuzda beni rahatlatiyor benim en büyük korkum işte kendim aynayla baktığımda kapalı olrak görmekti bu yüzden nasıl olacağını bilemiyordum ama onuda öğrendim ıkınıp baktığımda açıldığını gördüm sanırım ilişki sırasındada aynı seyi yaparak herşeyi daha kolaylaştırıcam :))

arkadaslar bende vajınısmusum ve aynada bakınca klıtorısın altında et parcası gıbı bısey var ve ben doktora gıtmeye korkuyorum normal mı anormal mı aglamamak ıcın zor duruyorum :((

arkadaslar bende vajınısmusum ve aynada bakınca klıtorısın altında et parcası gıbı bısey var ve ben doktora gıtmeye korkuyorum normal mı anormal mı aglamamak ıcın zor duruyorum :((

merhaba arkadaşım.ben jinekolog değilim fakat vajinısmusu yaşayan ve yenenlerdenim.o zamanlar aynı sorular bende de vardı.bana kalırsa korkulacak bişey yok herşey normal.tek sorun vücudumuzu yeterince tanımıyor olmamız.umarım en kısa sürede kurtulursun şu illetten:16:

merhaba arkadaşım.ben jinekolog değilim fakat vajinısmusu yaşayan ve yenenlerdenim.o zamanlar aynı sorular bende de vardı.bana kalırsa korkulacak bişey yok herşey normal.tek sorun vücudumuzu yeterince tanımıyor olmamız.umarım en kısa sürede kurtulursun şu illetten:16:

inşallah canım ya rabbim yardımcımız olsun :((

konunun üzerinden baya geçmiş ama yazayim dedim. ben de aynı şeyi merak ediyordum. konu bile açmıştım. araştırdım ve buldum. bu et parçaları normalmiş. ilişkide ya yırtılır ya da kenarlara doğru esneyip girişi o şekilde sağlarlarmış. bunun gibi daha birçok göremediğimiz prçalar da varmış. bebeğin tutulmasını sağlıyorlarmış.

Back