How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

vajınada ele gelen et parcası

YAMUR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2008
59
0
96
Ankara
merhaba arkadaşlar eşim ilişki sırasında bişeye değdiğini söyledi sonra cok afedersiniz bende elle baktım et parcası gibi bişey elime geliyo acaba sizdede varmı yada ne olacagı hakkında fikri olan varmı doktora gidicem ama ramazanın bitmesini beklemeliyim

geçmiş olsun canım.benimde arkadaşımda vardı.kadın doğuma gitti.ameliyatla aldılar onu.hemen gitmen lazım seninde.bazı doktorlar elle sıkınca bile patlatıyorlar.niye bekliyorsun ki bence git..

bendede aynı şey uzun yıllardır var ama evli olmadıgım için doktora gitmemiştim. evlendim artık gitmek istiyorum. vajinamın içinden resmen elime geliyor ince uzun et parçası. ne olduğuyla ilgili fikri olan var mı? şuan doktora gidemiyorum küçük bir yerdeyim. 1 ay kadar daha beklemem gerek doktora gitmek için :(

BEnim teyzemin kızında da vardı.Hatta hamile kaldıktan sonra olşmuş.Doktora gitmiş almışlar.Hiç acı çekmemiş korkma bence git.Bize de nasıl olduğunu yaz:)
SEvgilerrr:31:

bende de var aynı sorun. senelerce kafama takmama rağmen doktora gitmeyi hep ertelemiştim. en sonunda gittim ve doktor zara yakın olduğu için evlendikten sonra aldırırsın demişti.benim kafamda hala soru işareti var, bu yüzden iyi bir doktora bir daha göstermeyi düşünüyorum..:)

kızlar bu bahsettiğiniz et parçası kızlık zarının oldugu yerde mi? yani ilişkiye girilirken vajinanın girişinde içerde bir iki cm kadar dimi ?

Arkadaslar bu et parcasi tam olarak nerde bulunuyor? Kizlik zarinin onunde mi duruyor? Bilgisi olan lutfen paylassin.

2 tanıdığımda da aynı durum vardı ikisinin de bağırsak sarkmasıymış.o et dediğiniz şey bağırsak olabilir.bi dra görünün bir an önce

2 tanıdığımda da aynı durum vardı ikisinin de bağırsak sarkmasıymış.o et dediğiniz şey bağırsak olabilir.bi dra görünün bir an önce

bilmiyorum canıım ama sanki kızlık zarının önünde bişi yani nefes alıp verirken ıkınırken falan ortası acılıo delik oluyor .s

bilmiyorum canıım ama sanki kızlık zarının önünde bişi yani nefes alıp verirken ıkınırken falan ortası acılıo delik oluyor .s

Back