- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
- Konu Sahibi mikailesra
-
tam olarak ne kadar bir süre de kayboldu ben de yaklasik 2-3 aydir var doktor esimle iliskiye bile yasak koydu 3-4 ay kadar onada gecebilirmis.. Esimde uzaklasmaz ins. Benden...
bence korkacak birsey yok içini rahat tut bebeşini şimdiden sıkma bendede vardı bir süre sonra kendiliginden gitti üstelik sigil varkan iki tane dogum yaptım hiç birseyde olmadı
Arkadaslar 7 haftalik hamileyim ve vajina cevresin de doktorum 3-4 tane kücük siğil oldugunu söyledi.. Gebelikten dolayi bunu suan almalari mümkün degil ama 12. Haftadan sonra kücük bir ameliyatla alabileceklerini söylüyor... Nette biraz arastirdim rahim agzi kanseri olan bayanlarin 95% de görülen birsey oldugu yetmiyor bir de dogum sirasinda bebegime de bulasanilirmis.. Gecmek bitmek bilmeyen bulanti kusmalarim yetmiyor birde üstüne bu endiseye düstüm bilgisi olan veya siğil aldirmis olan varmi?
İnsanin basina birsey ilk defa geldiginde insan panik yapiyor canim malesef hem ilk hamileligim hem de bu cikinca iste simdi kendimi baska konularla mesgul ediyorum düsünmemeye calisiyorum ama normal dogum mümkünse burda yani viyana da tedavisi varsa normal yapicam sezeryandan bildigim günden beri korkan biriyim
aktif siğilin varsa normal doğumda bebeğe geçiyor. bebeğinin daha doğuştan bu virüs ile doğmasını istemezsin sanırım? korkularını yenmeye çalış bence ve sezeryan ol. ben henüz hamile olmadığım halde doktorum normal doğum yapamazsın dedi ki şu an bende siğil yok donduruldu. sen de bir de aktif siğil var...ama yine de karar senin....
Arkadaslar 7 haftalik hamileyim ve vajina cevresin de doktorum 3-4 tane kücük siğil oldugunu söyledi.. Gebelikten dolayi bunu suan almalari mümkün degil ama 12. Haftadan sonra kücük bir ameliyatla alabileceklerini söylüyor... Nette biraz arastirdim rahim agzi kanseri olan bayanlarin 95% de görülen birsey oldugu yetmiyor bir de dogum sirasinda bebegime de bulasanilirmis.. Gecmek bitmek bilmeyen bulanti kusmalarim yetmiyor birde üstüne bu endiseye düstüm bilgisi olan veya siğil aldirmis olan varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?