- 10 Ekim 2023
- 70
- 15
- Konu Sahibi Dkvmfvjxjh
Merhabalar yaklaşık 2 aydır yaşadığım bir problem var. 2 ay öncesinde cinsel ilişkide yanma ve şişme problemim başladı ve sonrasında kaşıntı eşlik etti hastaneye gittim ve kadın doğumcum mantar olduğunu söyledi ilaç ve krem yazıp gönderdi. İlaçları kullandım geçti sandım ta ki tekrar cinsel ilişkiye girene kadar. Tekrar yanma meydana geldi ve geçmediğini anladım. Bu sırada vajinadan gelen sürekli beyaz bir akıntı var. Tekrar hastaneye gittim ve doktora durumu detaylarıyla anlattım. Kültür aldı ve fitil yazdı. Bir kaç gün sonra kültür sonucum temiz çıktı doktoru arayıp konuştum ve kültür sonucun temiz yumurtalıklarına da bakmıştım zaten kist vs bişey yok dedi ve bir ilaç daha yazdı. İlacı henüz kullanmadım kullanacağım ama o beyaz akıntım hala devam ediyor gün içerisinde orayı sürekli ıslak ve nemli hissediyorum. Kaşıntı kızarıklık tahriş kötü koku vs yok sadece beyaz bir akıntı geliyor sürekli ve cinsel ilişkiye girdiğimde yanma oluyor. Aylardır çok kafama taktım psikolojik olarak çok etkilendim geçmedikçe de panik yapıyorum kültür temiz çıkmasına rağmen. Aranızda böyle bişey yaşayan var mı?