- 15 Ağustos 2009
- 138
- 6
- 316
- Konu Sahibi demet_eylul
-
kimse bişey yazmamış
evet ben de olana kadar adını bile duymamıştım meğer ne çok kişi varmış..benimki fena halde acı veriyo ve gitgide büyüyor
bende aynı durumdayım,çıldıracağımdoktor bana apse falan da demedi,mantar olmuşsun ondan dedi krem ve solüsyon verdi bi antibiyotik falan vermedi şişliği küçültmek için. Gerçi antibiyotikte mantar yapıyor ama ne bileyim bir kısır döngü sanki,off
bende aynı durumdayım,çıldıracağımdoktor bana apse falan da demedi,mantar olmuşsun ondan dedi krem ve solüsyon verdi bi antibiyotik falan vermedi şişliği küçültmek için. gerçi antibiyotikte mantar yapıyor ama ne bileyim bir kısır döngü sanki,off
apseye iyi gelen bitkiler
Soğan : Bir baş soğan, kabuklarıyla külde pişirilir. Apsenin bulunduğu yere tülbentle sarılır. Yaklaşık 1 gün içinde apse olgunlaşıp, cerahat akar. İncir : Taze incir ortadan kesilip apsenin üzerine konarak yine bir tülbentle sarılır. Bu da cerahat toplanmasına yardımcı olur. Apseden cerahat çıkmaya başladıktan sonra hafifçe sıkmak suretiyle iltihap akıtılır. Sonra oksijenli su veya tentürdiyot ile yara etrafı temizlenerek gazlı bezle kapatılır. Sarımsak : Bir diş sarımsağı ikiye bölüp apsenin üzerine koyarsanız, iltihabı kurutmaya yardımcı olur.
apse nasıl geçer : apse nasıl iyileşir çok güçlü bir antibiyotik olan sarımsak, harici kullanımının yanında dahilen de apse tedavisi için faydalıdır. Bağışıklık sistemini güçlendirici etkileri ile Ekinezya apsenin iyileşmesine yardımcı olabilir.
apseye ne iyi gelir : Ekinezya ürünleri alınabileceği gibi çayı da yapılabilir. Bir bitki olmamasına rağmen bitkilerden hazırlanan bir besin olan Bal da ciltteki yara, bere ve apselerin tedavisi için oldukça yaygın olarak kullanılır.
bana da demedi biliyomusun ben ısrarla söyledikten sonra farketti.anlamadı yani kendi.sonra ben nette araştırdım bartholi apsesi diye geçiyor.sonra şehir dışında uzman bi doktora gittim direk dedi bartholi bu diye diğer doktorun yzdığı ilaçları önermedi yenilerini yazdı antibiyotik fitil ve ağrı kesici.hala geçmedi ağrısı 4. gün bu.arada büyüyor arada küçülüyor apse.bence iyi bir doktora görün siti..
hel_in bunları ben de buldum ama genital bölge ya insan tedirgin oluyor daha fazla zarar verirsem diye.en çok aklıma soğan yattı ama işte korkuyorum.vajinal florayı bozarım diye..teşekkürler paylaşımın için
Ben sogan fılan denemedım
Ama bununla alakalı sana dort senedır her banyoda genıtal bolgemı sırkeyle yıkıyorum ve sanada onerırım bana doktor soledı
Suan apsen varsa pamuga dok bır hafta denemenı onerırım her hangınzararınyok cunku o zaman bende hpv kabarcıkları varken doktor soledı ordan bılıyorum
C wıatamını tuket bıde lutwen sırkeyı dene bısınkaybetmessın
ama sizde ki şişlik sağ alt girişteymiş,bende ki ler dıs dudak başlangıcına yakın,vajinaya pek yakın değil yani. bir de jilet kullandıktan 2 gün sonra oldu benim hem o tahriş etti,hemde mantardan dolayı böyle bişey oluştu diye düşünmek istiyorum. bartholini düşünmek istemiyorum
merhaba arkadaşlar 2 gün önce vajinanın sağ alt girişinde şiddetli ağrı ve akıntı problemi ile doktora gittim.kızarıklık ve apse teşisiyle 100 mg lık antibiyotik (3 kutu eş ile birlikte kullanılacak)ve vajinal fitil birde ağrı kesici verdi.netten araştırdım bartholin apsesi olarak geçiyo cerrahi müdahale gerektiren ve tekrarlama olasılığı yüksek bir rahatsızlıkmış.ilaçların faydasını henüz görmedim fındık kadardı ceviz büyüklüğüne geldi.ne yapmalıyım bitkisel bi tedavi var mı ilaçlar bana yetersiz geldi.farklı bi doktora mı görünmeliyim.yardım edin lütfen çok canım yanıyor ateşim de var.üşüyorum
Ben sogan fılan denemedım
Ama bununla alakalı sana dort senedır her banyoda genıtal bolgemı sırkeyle yıkıyorum ve sanada onerırım bana doktor soledı
Suan apsen varsa pamuga dok bır hafta denemenı onerırım her hangınzararınyok cunku o zaman bende hpv kabarcıkları varken doktor soledı ordan bılıyorum
C wıatamını tuket bıde lutwen sırkeyı dene bısınkaybetmessın
Sirke rahim ağzına uygulansa işe yararımı deneyip faydasını gördün mü ? Mesela şırınga ile iç kısma sıkma yoluyla.. .?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?