vajinada akıntı ve kaşıntı?

sevcanbilenbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2016
24
2
1
29
arkadaşlar merhaba ben bu ay gereksiz sayılan bir durumda ertesi gün hapı kullandım her ihtimale karşı adet dönemim geldiğinde karnım ağrıdı regl olmadım fakat akıntım başladı ve vajinamda bir kaşıntı var.ertesi gün hapları vajina mantarına neden olabilirmi bir bilginiz varmı?

Ben de gereksiz yere ella kullandım bir daha da asla! Karnımda bir şişlik var ki indiremiyorum. Normalden 2 gün gecikmeli adet oldum ve inanılmaz ağrılıydı ki üşütmedikçe ağrılı adet olmam aslında. 1 aylık evliyim başta çok büyük bir acı ve yanma yokken son zamanlarda çok yanma oluyodu doktora gittim fitil ve antibiyotik verdi. Akıntım geçti gibi daha 4 gündür kullanıyorum. Bende kaşıntı fln yoktu ama doktor ağır enfeksiyon var dedi. 1 ay sonunda ilişkide acı devam ederse kontrolbu arada alttan muayebe etti ve ben zorlandım bana kendimi çok kastığımı belki de bu yüzden acı çektiğimi söyledi. Yeni evlilerde oluyomuş enfeksiyon

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…