ilişki sırasında acı hissediyorum, defalarca ve defalarca farklı doktorlara gittim birşey yok dediler. kayganlaştırıcı, anestol falan verdiler. bir işe yaramadı. mesela anestolü o bölgeye sürünce bile yanıyordu. sadece cinsel ilişkide değil yani oraya elimi dokunsam yanma batma hissi var.
neyse ben anladım bu kadar doktor bişey yok diyorsa önemli birşey yok demek ki ama benim bu bölgede hassaslık var. birkaç doktor bişey bulamayınca psikolojik dedi ama eminim değil çünkü bu sorunumu ben evlenmeden hiç ilişki yaşamadan önce de farketmiştim.
bir iki doktor da sağolsun cildin hassas olabilir, o bölgedeki sinirler hassas olabilir dediler en azından yoksa sinir krizi geçirecektim ben burda eşimle sorun yaşıyorum sürekli birşey yok diyip duruyorlar.
bir doktor akupunktur benzeri tedavi önerdi, özel hastane ve deneyebilirsin tarzı birşey söyledi. kendi de emin değil. ben araştırıyorum böyle birşey bulamadım, hiç benzer sorun yaşayan yok mu ya beni mi buldu böyle bişey, eşime de üzülüyorum valla sürekli her ilişkide acıyo diye diye düzgün bişey yaşayamadık ben hiç vajinal orgazm yaşamadım o da ben olmayınca morali bozuluyor. bazen başka bir konudan tartışsak bile içimden acaba bundan dolayı mı eşim doldu diyorum ve eşim sürekli ilişki isteyen birisi ben erteliyorum bazen istemiyorum.