Kızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Vajina yırtığı kanama ve ilişkide ağrı
- Konu Sahibi melaxse
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ilişki #ilkberaberlik #kadınhastalıklar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Doktora gitseniz iyi değilmiKızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Şuan bi sorun yok kanamam acım vs yok o an kanamalı şekilde gitmem gerek belkideDoktora gitseniz iyi değilmi
Yırtık kapandımıŞuan bi sorun yok kanamam acım vs yok o an kanamalı şekilde gitmem gerek belkide
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Vajinada yirtik degildir o. Vajina girişiyle anal delik arasindaki bolge çok hassasdir. Ilk zamanlar bende de o kisimda yirtilma oluyirdu ve idrar o yirtilma yerine degdigi için yakardi. Iki gune iyileşiyor ilişki sıklıgı arttikca geçiyorn şimdi hiç olmuyorKızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Yani ilişki yaşamadığım için şuan sorun yok yaptığımız gün kanıyor yara açılıyorYırtık kapandımı
O zaman geçer zamanla sıkıntı yok..Yani ilişki yaşamadığım için şuan sorun yok yaptığımız gün kanıyor yara açılıyor
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Bende böyke uzun süre olmayınca kanama yanma hele çok olurypt. 1 günde geçiyor ben alıştım aetık sende alışırsınKızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Daha önce sordum alttan muayene bile etmedi ilk zamanlar olabilir dedi geçtibence bir doktora görünün neden çekiyorsunuz bu acıyı belki çözümü çok basit bir şeydir.
Daha önce sordum alttan muayene bile etmedi ilk zamanlar olabilir dedi geçtibence bir doktora görünün neden çekiyorsunuz bu acıyı belki çözümü çok basit bir şeydir.
umarım alışırım hemen çabuk açılırBende böyke uzun süre olmayınca kanama yanma hele çok olurypt. 1 günde geçiyor ben alıştım aetık sende alışırsın
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Ka
ne zamandır evlisiniz?Daha önce sordum alttan muayene bile etmedi ilk zamanlar olabilir dedi geçti
umarım alışırım hemen çabuk açılır
2aylık ama sürekli görüşemiyoruz 20-30günde 1Ka
ne zamandır evlisiniz?
- 23 Aralık 2021
- 1.362
- 841
- 43
- 25
Oo çok norma. Bende 3 aydır evliyim. Mesala ben yan yanayım adet oluyorum adet bitince yine ağrıyo yanıyo aynı şeyleri yaşıyorumyani seninkide normal2aylık ama sürekli görüşemiyoruz 20-30günde 1
Vajinada yırtık olduguna emin misin? Enfeksiyon olmasın o, rahim ağznda yara da olabilir. Doktora gidin ve Vajinal muayene olun.Kızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Netten baktığımda bekirtileri vajina yırtığı ayna ile bakıyorum yırtığı görebiliyorumVajinada yırtık olduguna emin misin? Enfeksiyon olmasın o, rahim ağznda yara da olabilir. Doktora gidin ve Vajinal muayene olun.
- 28 Nisan 2021
- 1.391
- 1.479
- 48
- 33
Bi doktora gidinKızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
- 10 Mart 2022
- 173
- 32
- 28
- 34
Merhaba yırtığa çözüm bulabildiniz mi acaba aynı dertten muzdaribim krem falan mı kullandınız Allah rızası için yazdığımı görünKızlar merhaba eşimle ayda 1 ilişki yaşıyoruz.Ben şehir dışında öğretmen olduğum için görevdeyim.Bu sefer ki ilişkimizde aşırı kanamam oldu ve ayna ile bakınca yırtık gördüm vajinamda 2 gün kan geldi ve idrarımda aşırı yanmam oldu.Dahada yapmadık şuan iyi bir sonra ki ilişkimdede yaşar mıyım? Bunu yaşayan oldu mu ? İnternetten bakıyorum ameliyat falan yazıyor okadar ciddi mi?
Merhaba yırtığa çözüm bulabildiniz mi acaba aynı dertten muzdaribim krem falan mı kullandınız Allah rızası için yazdığımı görünm
Çok geçmiş olsun yırtık kendi kendine 15-20gün ilişki yaşamayınca düzeldi düzelince doktora gittim kanama sebebim enfeksiyonmuş fitil verdi kullandım geçtiBi doktora gidin