Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ittirerek koydum acaba fitil mantarmi yapti hayatimda ilk kez fitil kullandim o da boyle yaptiAlerji olmuşsunuzdur fitili doğru şekilde yaptığınızdan emin misiniz
Fitil mantar yapamaz aksine enfeksiyon ve mantarı atmak için kullanılır ilk kez yaptıysanız normaldir. Fitili vulvaya çok temas ettirmeden yapmanız gerekiyor vulvaya temas ederse yanma yapabilir.Evet ittirerek koydum acaba fitil mantarmi yapti hayatimda ilk kez fitil kullandim o da boyle yapti
4 gundur gecmedi afedersinuz popoma kadar yanma var yan etkileri olarak bazi kisilerde mantara sebep olabiliyomusFitil mantar yapamaz aksine enfeksiyon ve mantarı atmak için kullanılır ilk kez yaptıysanız normaldir. Fitili vulvaya çok temas ettirmeden yapmanız gerekiyor vulvaya temas ederse yanma yapabilir.
Mantara sebep olacağını sanmıyorum dediğim gibi eczaneden mantar için fitil isterseniz size vereceği ilk fitillerdendir gynomax. Fitil fazlasını dışarı atarken yanmaya sebep olabiliyor bu da alerji yapabilir. Bence alerji yaşıyorsunuz doktorunuzla görüşerek kullanın4 gundur gecmedi afedersinuz popoma kadar yanma var yan etkileri olarak bazi kisilerde mantara sebep olabiliyomus
Doktor devlet hastanesinde ulasma sansim yok randevuda yok evde alerji surubu var o etki edermi acaba ilk kez basima boyle bisey geliyor ama sunu farkettim aksamlari yanmam dahada siddetleniyor mantar falan oldum da yediklerim mi etkiliyo diye bisey yemeye bile korkar oldumMantara sebep olacağını sanmıyorum dediğim gibi eczaneden mantar için fitil isterseniz size vereceği ilk fitillerdendir gynomax. Fitil fazlasını dışarı atarken yanmaya sebep olabiliyor bu da alerji yapabilir. Bence alerji yaşıyorsunuz doktorunuzla görüşerek kullanın
Fitiller beraber herhangi bir mantar ilacı kullanıyor musunuz ? Doktor neden fitil yazdı mantar yüzünden mi başka bir enfeksiyondan mı eğer mantar yüzündense ve mantarınız yoğunsa fitil daha çok yanma yapabilirDoktor devlet hastanesinde ulasma sansim yok randevuda yok evde alerji surubu var o etki edermi acaba ilk kez basima boyle bisey geliyor ama sunu farkettim aksamlari yanmam dahada siddetleniyor mantar falan oldum da yediklerim mi etkiliyo diye bisey yemeye bile korkar oldum
Vajinada agri sikayetiyle gittim hafif enfsiyon var dedi fitil verdi baskada bisey vermediFitiller beraber herhangi bir mantar ilacı kullanıyor musunuz ? Doktor neden fitil yazdı mantar yüzünden mi başka bir enfeksiyondan mı eğer mantar yüzündense ve mantarınız yoğunsa fitil daha çok yanma yapabilir
Alerji şurubu vs içmeyin bence, fitili kullanmaya bir iki gün ara vereblirsiniz. Fitili yaparken de ucunu biraz ıslatıp direkt bölgeye ittirin. Olabildiğinde derine ittirmeniz gerekiyorVajinada agri sikayetiyle gittim hafif enfsiyon var dedi fitil verdi baskada bisey vermedi
Fitil bitti biteli 4 gun olduAlerji şurubu vs içmeyin bence, fitili kullanmaya bir iki gün ara vereblirsiniz. Fitili yaparken de ucunu biraz ıslatıp direkt bölgeye ittirin. Olabildiğinde derine ittirmeniz gerekiyor
Fitilden sonra yanma başladıysa ve cipro vs de içmişsiniz floranız bozulmuştur probiyotik hap ve fitil kullanmanız gerekebilirSonra yanma baslayinca saglik ocagina yanma var dedim ama ben idrar yolu enfe.zannettim o da cipro ve monurol toz verdi cipro daha omce kullandigil bi ilacti onuda 3 tane ictim biraktim zaten suya atilan ilacida ictim suan hisbisey kullanmiyorum yanma devam ediyor bende fitilden diye dusunuyot cunku 3 gunluk fitil bitti yanma basladi derdim birdi iki olduf
Burda cok arastiriyorum evet floramda bozulmus olabilir ya mantar ya flora bozuldu doktora rabdevu yok gidene kadar evde biseyler yapmam lazim probiyotik arastiriyorumFitilden sonra yanma başladıysa ve cipro vs de içmişsiniz floranız bozulmuştur probiyotik hap ve fitil kullanmanız gerekebilir
Fitilden o kadar korkttum ki bidaha tovbe diyorumFitilden sonra yanma başladıysa ve cipro vs de içmişsiniz floranız bozulmuştur probiyotik hap ve fitil kullanmanız gerekebilir
Yoğurt kefir turşu tüketin, sirke de kullanabilirsiniz ama hali hazırda yanma varken tahriş edebilir. Anestol gibi lokal kremler sürebilirsiniz, muhtemelen floranız bozuldu çünkü kontrolsüz kullanılan antibiyotikler floranın bozulmasına sebep oluyor. Bir sene önce ben de kafama göre cipro kullanmıştım ve o zamandan bu zamana 3 kez mantar yaşadım floram bozuldu. Halen flora bozukluğu için probiyotikli fitil kullanıyorum. Fitillerden korkmanıza gerek yok, fitil bu kadar yanmaya sebep olmaz kolay kolay ki zaten fitili bitirmişsiniz.Burda cok arastiriyorum evet floramda bozulmus olabilir ya mantar ya flora bozuldu doktora rabdevu yok gidene kadar evde biseyler yapmam lazim probiyotik arastiriyorum
Ciproyu daha oncede kullanmistim birsey olmamisti ama yanma var diye kantaron yagi pisik kremi vs.de kullandim bunlarda etkilemis olabilir kullandiginiz fitilin adi nedir recetesiz veriliyormuYoğurt kefir turşu tüketin, sirke de kullanabilirsiniz ama hali hazırda yanma varken tahriş edebilir. Anestol gibi lokal kremler sürebilirsiniz, muhtemelen floranız bozuldu çünkü kontrolsüz kullanılan antibiyotikler floranın bozulmasına sebep oluyor. Bir sene önce ben de kafama göre cipro kullanmıştım ve o zamandan bu zamana 3 kez mantar yaşadım floram bozuldu. Halen flora bozukluğu için probiyotikli fitil kullanıyorum. Fitillerden korkmanıza gerek yok, fitil bu kadar yanmaya sebep olmaz kolay kolay ki zaten fitili bitirmişsiniz.
Vagi flora fitilin adı reçetesiz satılıyor fakat her eczanede olmayabilirCiproyu daha oncede kullanmistim birsey olmamisti ama yanma var diye kantaron yagi pisik kremi vs.de kullandim bunlarda etkilemis olabilir kullandiginiz fitilin adi nedir recetesiz veriliyormu
Tesekkur ederimVagi flora fitilin adı reçetesiz satılıyor fakat her eczanede olmayabilir