• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajina üstünde minik sivilce gibi bişi

LADY VEGA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2017
8.642
35.039
548
Hanımlar merhaba genital bölgemde minicik sivilce başı gibi bişi var çokta sert değil sivilceye benziyor ama 1 haftadır orda biraz küçülmüş yumuşamış ama sıkıyorum bişi çıkmıyor içinde başına gelen var mı jiletle türlerimi aldıktan sonra oldu bartholin kisti felan değildir demi yani başına gelen var mı ehvam yaptım biraz

Hanımlar merhaba genital bölgemde minicik sivilce başı gibi bişi var çokta sert değil sivilceye benziyor ama 1 haftadır orda biraz küçülmüş yumuşamış ama sıkıyorum bişi çıkmıyor içinde başına gelen var mı jiletle türlerimi aldıktan sonra oldu bartholin kisti felan değildir demi yani başına gelen var mı ehvam yaptım biraz

Bartolin kisti dış dudakların hemen alt kenarlarında şişlik olarak belli eder kendini.Sivilce gibi olmasından ziyade ceviz büyüklüğünde şişlik şeklindedir.Tüylerinizi jiletle lamaya bağlı oluşmuş sivilcedir.Kıl dönmeside olabilir..

Back