Vajina Temizliği Nasıl Yapılır, Ne Yapmalı?

aaaaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2010
265
65
Vajinanızı nasıl temizlemelisiniz? Vajina Temizliği Nasıl Yapılır, Ne Yapmalı? işte bu soruların cevapları..

Kadınların çoğu vajina temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini bilmiyor. İşte vajinanızı temizlerken dikkat etmeniz gereken noktalar…

Sabun ve duş jeli kullanmayın

Sabun veya duş jelleri vajinanızın doğal pH dengesini bozar. Vücudunuzu yıkamak için kullandığınız sabun veya duş jelini yüzünüzde kullanmadığınız gibi vajinanızda da kullanmamalısınız. Bu bölgeler için üretilmiş özel temizleyicileri kullanmanızı öneririz.

Direkt olarak su ile temas ettirmeyin

Duş başlığını direkt olarak vajinanıza tutmayın. Bu alışkanlık da iyi bakterilere zarar verir.

Duş lifini sürmeyin

Duş lifleri siz fark etmeden küflenmiş olabilir. Vajinanıza küf bulaşmasını istemezsiniz.

Nazik olun

Vajinanızı keseler gibi temizlemeyin. Vücudunuzdaki en hassas yerlerden olduğundan nazik davranmanız gerekir.

İyice kurulayın

Vajinanızın nemli kalması mantar gibi istenmeyen sorunlara yol açabilir.

Parfüm veya deodorant kullanmayın

Güzel kokması için asla parfüm veya deodorant sıkmayın. Vereceği acı dayanılmaz olacaktır.(sözcü gazetesi)
Kadınlarda Vajinal Mantar Tedavisi İçin Tavsiyeler Tıklayınız
Vajina Kokusu Nasıl Giderilir? Tıklayınız
Koltuk Altı Kararması Nasıl Giderilir? Tıklayınız

Vajinada Kaşıntı İçin Doğal Tedavi Yolları Tıklayınız

Genital Bölge Beyazlatma Yöntemleri okumak için tıklayınız
Vajina Kokusuna Doğal Çözüm Yolları Tıklayınız

sdsdsd.jpg

Son düzenleme:
bende genıtal bölge temızleme jelı kullanıyordum cokta memnundum doktorum yasakladı ama alıstıgım ıcın devam ettım oda sebamed e gec o zaman dedi .. hala kullanıyorum ama sureklı degıl

bende genıtal bölge temızleme jelı kullanıyordum cokta memnundum doktorum yasakladı ama alıstıgım ıcın devam ettım oda sebamed e gec o zaman dedi .. hala kullanıyorum ama sureklı degıl
Neden yasakladiki ? Sebamed daha saglikliysa nerden trmin edebilirim ve ucreti ne kdr

Ya al
Vajinanızı nasıl temizlemelisiniz? Vajina Temizliği Nasıl Yapılır, Ne Yapmalı? işte bu soruların cevapları..

Kadınların çoğu vajina temizliğinin nasıl yapılması gerektiğini bilmiyor. İşte vajinanızı temizlerken dikkat etmeniz gereken noktalar…

Fazla yıkamayın

Günde maksimum 1 kere yıkamalısınız. Adet döneminde ise bu sayı bir kaç kez olabilir. Normal dönemlerde çok fazla yıkarsanız, vajinanızda bulunan iyi bakterilere zarar verirsiniz.

Sabun ve duş jeli kullanmayın

Sabun veya duş jelleri vajinanızın doğal pH dengesini bozar. Vücudunuzu yıkamak için kullandığınız sabun veya duş jelini yüzünüzde kullanmadığınız gibi vajinanızda da kullanmamalısınız. Bu bölgeler için üretilmiş özel temizleyicileri kullanmanızı öneririz.

Direkt olarak su ile temas ettirmeyin

Duş başlığını direkt olarak vajinanıza tutmayın. Bu alışkanlık da iyi bakterilere zarar verir.

Duş lifini sürmeyin

Duş lifleri siz fark etmeden küflenmiş olabilir. Vajinanıza küf bulaşmasını istemezsiniz.

Nazik olun

Vajinanızı keseler gibi temizlemeyin. Vücudunuzdaki en hassas yerlerden olduğundan nazik davranmanız gerekir.

İyice kurulayın

Vajinanızın nemli kalması mantar gibi istenmeyen sorunlara yol açabilir.

Parfüm veya deodorant kullanmayın

Güzel kokması için asla parfüm veya deodorant sıkmayın. Vereceği acı dayanılmaz olacaktır.(sözcü gazetesi)
Kadınlarda Vajinal Mantar Tedavisi İçin Tavsiyeler Tıklayınız
Vajina Kokusu Nasıl Giderilir? Tıklayınız
Koltuk Altı Kararması Nasıl Giderilir? Tıklayınız

Vajinada Kaşıntı İçin Doğal Tedavi Yolları Tıklayınız

Genital Bölge Beyazlatma Yöntemleri okumak için tıklayınız
Vajina Kokusuna Doğal Çözüm Yolları Tıklayınız

Eki Görüntüle 1496245
The Ya Allah askina sasirdiniz kendinizi iyice gunde 1 kere yikamak nedir ya siz taharret diye bisey duymadiniz mi gunde kac kez tuvalete gidiyoruz idrarimizi yapip yikamadan kalkalim mi

Şöyle saçmasapan şeyleri paylaşmayın insanlar inanıp yapıyo sonra iyice hastalık sahibi yapıyorsunuz temizlik imandan gelir diye bişey var

X