Neredeyse aylardır kafamda aynı konu. Vajinamdaki gevşeklik/genişlik. İnterneti araştıra araştıra bir hal oldum ama estetik cerrahlarının ameliyat reklamlarında başka birşey bulmak mümkün değil. En sonunda yabancı sitelerden parmak ile genişliğin var olup olmadığını anlamanın mümkün olduğunu öğrendim. Ben 2 çocuk annesiyim ama sanırım zaten yapısal olarakda biraz genişlik mevcuttu. Doktorlar çok fazla bu konuda yardımcı olmuyor. Benim bilmek istediğim kendimi muayene ettiğimde 3 hatta zorlasam 4 parmakda girmesi mümkün. (çok detaya girmek istemiyorum) Bu çok mu geniş demek oluyor yoksa sizin aranızdada bu durumda olan var mı? Ah birde keşke ameliyat olup memnun kalmış birini bulabilsem (reklam kokmayanından). Hanımlar rica etsem bana yardımcı olurmusunuz. Bu vajinadaki gevşeklik konusu hakkında bilgisi olan var mı. şimdiden teşekkür ederim...
Sanki eşim daha çok kalbimi kırmak istemiyor gibi ameliyattan bahsedincede sen bilirsin diyor sorun olmasa gerek yok derdi demi? Ameliyat olan arkadaşların memnun kaldılar mı? Takıntı haline getirdim of of. Hanımlar rica etsem ayıp olmazsa şu parmak testini bi yapsanız