Vajina Rengi

kızlar bende okudum daha onceden benım böle bı sorunum yok ama sunu belırteyım sımdı ben kıllarımı acıcı ıle acıyorum rengını neyse bende ozel bolgeler ıcın yuz vs ıcın vs olanı var sarartıcı yanı neyse alıp genıtal bolgeye sureyım dedım sarartsın dıe bekledım 10 dk sonra surdgum yer surmedgım yere gore beyazlaşmış yuzmdede oluodu ama gecıcı bı cozum 1 aylık en azından 8 tlye almıştm kısa surelı cozm verır dıye umuyorum:3:

kızlar bende okudum daha onceden benım böle bı sorunum yok ama sunu belırteyım sımdı ben kıllarımı acıcı ıle acıyorum rengını neyse bende ozel bolgeler ıcın yuz vs ıcın vs olanı var sarartıcı yanı neyse alıp genıtal bolgeye sureyım dedım sarartsın dıe bekledım 10 dk sonra surdgum yer surmedgım yere gore beyazlaşmış yuzmdede oluodu ama gecıcı bı cozum 1 aylık en azından 8 tlye almıştm kısa surelı cozm verır dıye umuyorum:3:

ismini yazarmısın:49:

tatlım bir süre akıntını gözlemle.
kahverengi olursa, yanma-koku olursa, kaşıntı artarsa haberim olsun.
akıntı iç çamaşırında iz bırakmaya ve yayılmaya başlarsa da bunlarla birlikte.

bu neyin belirtisi peki ? birkaç yıldır oluyor bende bunlar :S 17 yaşındayım pko hastasıyım yanma kaşıntı çok sık değil ama akıntı sürekli var hiç durmuyor

neden bir doktora görünmedin? belki de cidden birşey yoktur, hem için rahatlar, eğer varsa bir sorun erken teşhis edip tedaviye başlarsın, ihmal etme ama

Back